avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... perimare in cazul unei suspendari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

perimare in cazul unei suspendari

m-am judecat cu un individ pt. un teren si am castigat la instanta de fond.a facut recurs.pe timpul recursului a decedat.la urmatorul termen a venit unul din copii lui si a anuntat decesul acestuia prezentand certificatul de deces urmand ca la termenul urmator sa aduca anexa cu mostenitorii lucru ce nu l-a mai facut.drept urmare instanta a hotarat suspendarea la termenul din 1martie 2010.in acest caz ce este mai convenabil pentru mine?.cineva mi-a spus sa astept perimarea dar nu prea am inteles ce inseamna aceasta si ce trebuie sa fac in continuare.instanta de fond stabilise ca individul sa-mi plateasca cheltieli de judecata dar nu era o suma mare intrucat o impartea cu alti protagonisti din care si niste institutii ale statului.rog explicatii pentru un necunoscator ale mecanismelor justitiei.
raspund.recurs.sunt foarte serios si nu sunt pus pe glume.nu mi s-a raspuns dupa cat timp se perima.se iau 365 zile de la hotararea de suspendare sau pur si simplu 12 luni. dupa termenul de perimare care sunt pasii de urmat intrucat nimeni nu te ia in seama daca sentinta nu este irevocabila.
singura solutie viabila pt dvs e sa asteptati pana in martie 2011 pana se implineste termenul de perimare. pt cheltulelile facute puteti actiune separata.
milika a scris:

avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Nu ne-ati spus in ce faza procesuala va aflati.
Va aflati in apel?

avocat Claudiu Lascoschi

pai da, nu ne-a spus..si noi am dat solutii:( Cred ca userul ne ia la misto:D

Nu ne ia la misto:D
Doar ca nu stie cum sa intrebe...

Asteptati un an.
Altceva oricum nu ati putea face decat daca veti rezolva problema lor.
Nu ar strica sa consultati un avocat pt a se intelege cat va ajuta perimarea...
Poate sa existe si ipoteza ca perimarea sa nu il ajute...
Depinde de mai multe lucruri...
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Poate sa existe si ipoteza ca perimarea sa nu il ajute...
Depinde de mai multe lucruri...

pai da
poate paratul se grabeste sa transeze litigiul
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Noiembrie 2010
ContSters163072, utilizator

Alte discuții în legătură

Termen ada48 ada48 Buna ziua. Care este termenul in care un dosar suspendat potrivit art.244, alin.1, pct.1, poate fi repus pe rol, dupa ramanerea definitiva si irevocabila a ... (vezi toată discuția)
Prescriere amenda contraventionala slv_i slv_i Buna ziua!ma aflu intr-o situatie mai complicata, sper sa ma poata ajuta cineva...am facut plangere impotriva procesului/verbal de contraventie in termenul ... (vezi toată discuția)
Perimare dosar doar cu privire la recurs sau si la fond. dandanaua dandanaua Printr-o incheiere data la fond in octombrie 2007, judecata cauzei civile respective este suspendata ca urmare a trimiterii la parchet a unui inscris sub ... (vezi toată discuția)