avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare

An o terasa intr-un bloc si prin aceasta se asigura lumina naturala pe casa scarii.
ce risc daca acopar geamurile si obturez lumina naturala
vecinii m-au amenintat ca merg la primarie
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 17:49, 28 Noiembrie 2010
Precizati ce intelegeti prin "acopar geamurile si obturez lumina naturala" ?
acoperirea cu polistiren pentru iyolatie termica
"An o terasa intr-un bloc si prin aceasta se asigura lumina naturala pe casa scarii".

nu stiu cum vine asta, dar riscati o amenda si veti fi obligat sa le readuceti in starea initiala. cum si de ce ati astupa geamurile?
ce act normativ prevede asta?
nu aveti dreptul sa faceti asa ceva pe spatiul comun daca nu aveti acordul vecinilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In luna mai anul acesta am cumparat un apartament la parter. ... ofi ofi In luna mai anul acesta am cumparat un apartament la parter. Vecinul de vis-a vis si-a construit o boxa sub scara care este de partea lui, dar s-a intins pana ... (vezi toată discuția)
Exista normative, legi etc referitoare la montarea de tamplarie tip termopan? gev gev Intr-un bloc unde locuieste o prietena s-a inlocuit vechea usa de intrare cu una tip termopan, izoland total intrarea . De atunci mirosurile din subsol ... (vezi toată discuția)
Articolul 615 cod civil??? GeorgeSeicaru GeorgeSeicaru Buna Seara , Acum ceva timp s-a cumparat un apartament intr-o cladire construita aproximativ in anul 1900. Avand in vedere ca acesta cladire este situata in ... (vezi toată discuția)