avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... In luna mai anul acesta am cumparat un apartament la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

In luna mai anul acesta am cumparat un apartament la parter. ...

In luna mai anul acesta am cumparat un apartament la parter. Vecinul de vis-a vis si-a construit o boxa sub scara care este de partea lui, dar s-a intins pana in peretele apartamentului meu, ocupand tot spatiul din spatele holului si numai patrunde nici lumina pe acolo, geamurile ramanand in boxa lui. Astfel, peretele fiind obturat, numai respira, existand riscul aparitiei mucegaiului. Este legal acest lucru? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 12:49, 3 Noiembrie 2023
Dacă acel spațiu face parte din bunurile comune, nu este legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt spatiile ce intra in proprietatea comuna la blocurile noi construite? adaz adaz Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc nou, construit in 2010, format din 16 apartamente. Va rog sa imi spuneti daca spatiul de sub casa scarii intra sau nu in ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez? Nadriana Nadriana Sunt proprietara de 11 ani a unei garsoniere .Tot de 11 ani am inchis capatul terminal al holului blocului,cu o usa,respectand acordul verbal al tuturor ... (vezi toată discuția)
Intrebare Canon01 Canon01 An o terasa intr-un bloc si prin aceasta se asigura lumina naturala pe casa scarii. ce risc daca acopar geamurile si obturez lumina naturala vecinii m-au ... (vezi toată discuția)