Am si eu o mica nelamurire.Momentan sunt in somaj iar zilele trecute firma la care am lucrat pana acum mia oferit un contract pe perioada determinata(1 luna).
1.Daca accept contractul pe perioada determinata o sa mai iau somaj dupa expirarea contractului?
2.Pana acum somajul venea pe data de 20 si eu as incepe lucrul de pe data de 2 decembrie, asta ar insemna sa iau salariu anul viitor in ianuarie cand ar expira contractul.Problema ar fi ca in luna decembrie as ramane fara nici o sursa de venit... Se poate sa mai iau somajul in luna decembrie chiar daca ma duc la servici?
Da , veti beneficia in continuare de somaj daca va angajati pe o perioada determinat de 1 luna de zile .. in acest caz, plata indemnizatiei de somaj se va suspenda, iar reluarea platii se va face de la data depunerii cererii beneficiarului, dar nu mai tarziu de 30 de zile calendaristice de la data incetarii situatiei care a condus la suspendare.
Oky am inteles.Multumesc foarte mult pentru raspuns.
O zi buna in continuare!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Lndemnizatie somaj
mihueu
Daca sunt in somaj si nu declar in 3 zile ca am semnat un contract de munca, ce se intampla ? Am semnat un contract de munca pt 2 luni, daca in astea 2 luni ... (vezi toată discuția)