avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

Buna ziua! in cat timp de la incetarea contractului individual de munca am dreptul sa intru in posesia cartii de munca? Angajatorul este obligat sa aduca cartea de munca de la itm mai ales daca e inregistrata in alt oras?:O
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:48, 28 Noiembrie 2010
Buna ziua. In 5 zile de la intocmirea de ciziei de incetare angajatorul trebuie sa duca decizia. Inchiderea cartii de munca depinde de ITM-ul din fircare oras (de ex. la Iasi dureaza 7 zile lucratoare).
Angajatorul nu este obligat sa va ridice cartea de la itm, dumneavoastra pe baza CI mergeti si o ridicati.
Intrarea in posesia carnetului de munca se realizeaza in interval de 5 zile
Angajatorul de detine obligatia sa va pun ala dispozitie carnetul de munca detinut de catre ITM
ynocentta a scris:

Intrarea in posesia carnetului de munca se realizeaza in interval de 5 zile
....

De unde ati scos acest termen ? ... de exemplu la ITM Buc un carnet de munca se poate ridica intr-un interval de 3 zile pana la 3 saptamani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere carte de munca ContSters53045 ContSters53045 Buna ziua, Cat dureaza [b]inchiderea unei carti de munca [/b]de catre ITM? Am inteles ca se duce decizia de catre fostul angajator, iar in functie de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract de munca angajat, cartea de munca in alt oras roxyalexandru roxyalexandru Buna ziua! Vrem sa angajam o persoana care are cartea de munca, inchisa de ultimul angajator, la ITM-ul dintr-un alt oras, iar angajatul nu are ... (vezi toată discuția)
De unde pot sa-mi ridic cartea de munca? lunajoy lunajoy M am angajat acun 2 ani la o firma , am lucrat acolo o luna si ceva...cu ei am incheiat un contract de munca insa nu stiu daca mi-au facut sau nu carte de ... (vezi toată discuția)