Noi proprietarii dorim sa discutam anumite lucruri si am hotarat sa ne adunam asa ca am afisat un anunt ca avem in aceasta seara sedinta.
Ei ce credeti?administratoare cum a vazut afisul l-a rupt nu vrea sa ne intalnim sub nici o forma, de cate ori am pus afis l-a rupt, a mai chemat si presedintele sa-i arate ce tupeu avem noi sa punem afis ca facem sedinta si iar a rupt afisul.
Va intreb eu, noi nu avem voie sa ne intalnim? sa discutam anumite probleme daca administratoarea nu este de acord?
Poate tocmai asta vrem sa discutam pozitia lor pentru ca nu-si fac treba cum trebuie.
Sau poate chiar asta o dispera?#-o
Pai am platit luna trecuta aproape tot si mi-a scazut penalitatile la 0 si mi-a lasat restanta la datoria de baza.daca respecta legea 175/2010 , si-mi scadea datoria de baza prima data eram la 0 acum cu restantele aveam doar penalitatile.
Presedintele nu verifica nici facturile sa fie sigur ca ceea ce semneaza este ok.
In aceasta seara vrem noi locatarii sa ne adunam sa discutam despre aceste nepasari ale lor, poate sa schimbam comitetul de conducere, ei nu fac nimic.
Si a rupt administratoarea toate afisele pe ca le-am pus.Si impreuna cu presedintele a spus ca avem tupeul sa punem afise.
Problema este cum relatam si mai sus ca aveam datorii la CET mult mai mari decat erau restantele si de acolo au decurs penalitati imense pe care ni le imparte noua celar cativa, probabil ca ea foloseste banii in interes personal, nu stiu.
Daca legea spune ca trebuie incasata datoria de baza prima data pentru ca ea genereaza penalitati, ori la mine este invers mi-a adus penalitatile la 0 si mi-a ramas datoria de baza.
- cheltuieli restante, atat este tot ce scrie
- dar pe tabel nu mai apar cu penalitati doar cu restanta la datoria de baza si penalitati nu mai am le-a incasat pe toate
@adiria.
Legea 175/2010 referitor la scutirea de penalizari se aplica acelor persoane care pot dovedi ca au venituri mai mici de 1000 lei / luna. Daca sunteti in situatia asta si pana la data de 20 iulie 2011 achitati toata datoria, de-abia in aceasta situatie puteti fi scutita de penalizari anume de acelea ale asociatiei...pentru ca furnizorii nu vor sa scuteasca asociatiile de penalizarile lor...si atunci nici asociatia nu-i poate scuti pe restantieri de penalizarile datorate furnizorilor.
Asadar nu este vorba de nici o plata in rate, ci de plata integrala pana la acea data a intregii datorii. Modul cum o platiti asta va priveste pe dv.
Aveti la dispozitie sa cititi legile. Ele sunt in primul topic din sectiuna noastra Documentatie specifica asociatiilor de proprietari.
Nu va mai luati dupa zvonuri si cititi aceste legi ca sa vedeti ce drepturi si ce obligatii aveti!