avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum sa intru in proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum sa intru in proprietate

detin de 10 ani cel putin o proprietate in intravilan pe care nu detin acte,mama mea a cumparat-o de la o batrana cu chitanta de mana,cum as putea sa intru in posesis legala,eu, mama mea nemai fiind in viata?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 18:06, 28 Noiembrie 2010
In ce an a fost cumparata proprietatea? In mod normal, ar trebui initiata o actiune in instanta pentru pronuntarea unei hotarari judecatoresti care sa tina loc de act de vanzare-cumparare, actiune ce trebuie introdusa impotriva vanzatoarei (daca mai traieste) sau a mostenitorilor acesteia (trebuie sa-i cunoasteti).
Ultima modificare: Duminică, 28 Noiembrie 2010
Kyandra, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare intocmire acte de proprietate in baza unei chitante de mana din 1983 si martori Tannya Tannya Buna ziua! Am urmatoarea situatie: bunicii mei detineau (au decedat intre timp) in Comuna Corod , Tecuci , acestia au avut 4 copii, nu s-a facut niciodata ... (vezi toată discuția)
Inscriere cf a unei chitante de mana ContSters382135 ContSters382135 O chitanta de mina vinzare cumparare se poate insrie in cartea funciara ? (vezi toată discuția)
Buna seara! socrul meu a cumparat in 2002 un teren intravilan ... AlinStana AlinStana Buna seara! Socrul meu a cumparat in 2002 un teren intravilan (pentru a desfasura pe el activitati de gradinarit), cu chitanta de mana. Pe chitanta s-a ... (vezi toată discuția)