avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Uzucapiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Uzucapiune

salut am si eu o problema care nu stiu cum sa o rezolv , mai pe scurt ce trebuie sa fac sa intru in posesia unei case in care a locuit bunicul meu care a decedat di 2007 , in momentul in care el a decedat avea facute toate actele la casa (garsoniera) incepand de la succesiunea dupa bunica(sotie) si trecerea in succesiune a parti raposatei cota fata de mama si matusa ei (deci casa este in acte impartita in 3 mai precis bunicul avea jumate plus un sfert de la sotie iar mama si matusa cealalta parte ramasa ) dupa decesul lui m-am mutat eu in casa respectiva iar mostenitoarele de drept nu au mai facut nimic pana in momentul de fata, ce pot face sa intru eu in drept legal si daca se poate face ceva dupa cat timp se poate face , eventual un nr de tel de la un avocat care vrea si poate sa ma ajute contra cost . astept si sfaturile voastre
Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 18:42, 28 Noiembrie 2010
mama si matusa traiesc ? promovati o actiune de iesire din indiviziune si achitati-le o sulta pentru a ramane d-voastra cu imobilul.
avocat Cristina Popescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea prin indiviziune CTL CTL Buna ziua, puteti sa ma ajutati va rog cu un raspuns? Dupa decesul bunicilor a ramas un apartament,pentru a intra in posesia partii mele de mostenire trebuie ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa amalia brezan amalia brezan buna ziua este vorba despre casa bunicii mele care are 2 copii, tatal meu care este decedat de 13 ani si sora lui (care inca traieste).casa respectiva este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .doresc o elucidare in legatura cu o mostenire dificila ... Fici Fici Buna ziua .Doresc o delucidare in legatura cu o mostenire dificila . Terenul cumparat si esista doar un proces verbal al primariei si casa cu autorizatie... ... (vezi toată discuția)