avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda 3000 lei, zona Miorita
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda 3000 lei, zona Miorita

si eu am primit amenda de 3000 lei cu motivul ca am parcat in parc.in PV este acelasi martor MC din Neamt. spuneti-mi si mie ce este de facut. suma este enorma. nu am fost informa ca acolo este parc.
multumesc
Cel mai recent răspuns: GriG_H , utilizator 17:58, 2 Decembrie 2010
Daca apreciati ca sanctiunea este netemeinca aveti dreptul sa contestati PV in 15 zile de la comunicare la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Existau acolo semne de circulatie sau anunturi care sa va faca cunoscut ca parcarea este interzisa.
Daca nu exista,efectuati fotografii in prezenta unor martori pentru a le folosi ca probe in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda herastrau Bilea Mihai Bilea Mihai Buna Ziua ! Am primit un PV. pe data 08/09/2010 de la politia comunitara ca am parcat pe data de 22/08/2010, masina in parcul Herastrau pe o alee din zona ... (vezi toată discuția)
Amenda in parcare nesemnalizata Ashrak Ashrak Buna ziua, azi am parcat masina in orasul Medias, pe o parcare administrata de primaria noastra. Parcarea este imensa si in afara de aparatul care elibereaza ... (vezi toată discuția)
Amenda herastrau aurelian.lica aurelian.lica Buna ziua, Ieri (Duminica, data 22 martie 2010) un prieten a fost in parcul Herastrau, a intrat cu masina in parc (la intrare teoretic trebuia sa ... (vezi toată discuția)