avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... radiere antecontract de pe CF
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

radiere antecontract de pe CF

Se face un antecontract de vanzare cumparare pentru un apartament in fata notarului, se noteaza in CF dupa care se renunta de comun acord si se rezolutioneza tot la notar.Pentru a radia antecontractul de pe CF notarul trebuie sa mearga la cadastru sau si persoana in cauza o poate face?
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 20:07, 3 Martie 2008
Persoana interesata se adreseaza direct la CF cu actul de reziliere;)
Notarul a spus ca numai prin el se poate radia antecontractul de pe CF. Este adevarat sau vrea doar bani in plus?
Radierea trebuia sa o faca notarul odata cu semnarea rezilierii, fara alti bani.
Atat timp cat ai actul de reziliere autentificat poti merge personal sa ceri radierea:D
Ultima modificare: Luni, 3 Martie 2008
Romică Stoica, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract fara intabulare incepand cu 1 oct 2011? CipiM CipiM Am de facut un antecontract pentru cumparerea uni apartament dar vanzatorului nu i-au iesit inca actele de cadastru si intabulare. Am fost la un notar sa ... (vezi toată discuția)
Inscrierea in cf a antecontractului de vanzare fara finalizare Amitrica Amitrica Cand se face antecontractul (in vederea vanzarii prin prima casa), acesta se inscrie in CF-ul apartamentului. Daca vanzarea nu se mai efectueaza din cauza ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu pre contract raluca tivichi raluca tivichi Buna seara, Vreau sa vand apartamentul pe care-l detin dar cumparatorul imi ofera un avans in momentul incheierii pre contractului si restul la o data anume ... (vezi toată discuția)