avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie concediere

Daca am contestat decizia de concediere mult dupa cele 30 de zile, prin PRECIZARE, dar procesul era deja pornit inca de la preaviz.....am pierdut sau nu?


Cel mai recent răspuns: ContSters83715 , utilizator 11:56, 29 Noiembrie 2010
ce proces era pornit? care era cererea ta?
am fost concediat cu preaviz, la momentul preavizului nu puteam contesta decizia de concediere pt ca nu era inca emisa si nici nu am contestat-o la tribunal, decat prin precizare dupa ce au trecut cele 30 de zile din ea (oricum eu nu am semnat ca as fi primit decizia de concediere pe semnatura mea) ......Cererea mea - reintegrarea pe post si salariile din urma.
nai pierdut nimic, tot anularea deciziei de concediere ai cerut, procesul merge in continuare. Ai avut primul termen?
S-ar putea sa aveti surpriza respingerii cererii pentru prematuritate.
Adica ati solicitat anularea unui act (decizia) inainte ca aceasta sa se fi emis.
Legati-va de aspectul ca nu ati avut cunostinta de ea, pentru ca nu ati semnat de primire, (asta daca nu v-a trimis-o prin posta recomandata).

PS
Nu ne-ati spus cu ce articol din Codul muncii v-au desfacut contractul.
Ultima modificare: Duminică, 28 Noiembrie 2010
Marcel Mihalache, Avocat
1) angajatorul a trimis-o cu posta recomandata - dar nu am semnat-o eu
1 a) avocatul ar fi trebuit sa ceara expertiza grafologica cel tarziu la recurs sau....se poate face oricand ?
2) art 65 alin 2
3) am castigat la fond, am pierdut la recurs -
4) am facut si eu recurs ( cu toate ca am castigat pe fond)
5) CAB a admis exceptia tardivitatii contestatiei deciziei de concediere ( care a fost facuta prin precizare la 3 luni dupa cele 30 de zile), prematuritatea nu a admis-o, dar a respins recursul meu ca nefondat....... si acum sunt foarte foarte nesigur pe mine.....referitor la admiterea "tardivitatii". ce fac acum?
angajatorul m-a concediat din nou dupa ce m-a reangajat vreo 5 luni! mia dat o deecizie a firmei cu contestatie la tribunal in 30 de zile pe baza certificatului de grefa, iar hotararea CAB nici nu a fost redactata, imi confirma cineva ca e vorba de un nou proces , adica re-concediere mea sau nu, multumesc

si ca datorita admiterii tardivitatii - AM PIERDUT deja - si nici nu mai pot face nimic, ca sa ma linistesc...
Ultima modificare: Duminică, 28 Noiembrie 2010
ContSters83715, utilizator

Alte discuții în legătură

Recurs pierdut inseamna contestatie la executare? ContSters83715 ContSters83715 am pierdut un litigiu de munca la recurs, la fond am castigat, am fost reintegrat, mi s-au platit salarii. Cand am pierdut... mi s-a pus in vedere de pe o zi ... (vezi toată discuția)
Constatarea nulitatii ContSters83715 ContSters83715 cine trebuie sa constate nulitatea unei decizii de concediere, daca reclamantul s-a adresat instantei din stadiul de preaviz (prematur), iar apoi a contestat ... (vezi toată discuția)
Concediere contestata "tardiv" - ...cedo ContSters83715 ContSters83715 am contestat preavizul de concediere si apoi concedierea prin precizare la multe zile ...dupa cele 30 inscrise in decizia de concediere. (De fapt nu exista ... (vezi toată discuția)