avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie concediere

Daca am contestat decizia de concediere mult dupa cele 30 de zile, prin PRECIZARE, dar procesul era deja pornit inca de la preaviz.....am pierdut sau nu?


Cel mai recent răspuns: ContSters83715 , utilizator 11:56, 29 Noiembrie 2010
Am inteles ca ati fost asistat de avocat.
Intrebati-l ca stie mai bine ca noi speta.
a sugerat dupa ce e redactata si primita de mine sa merg la politie sa declar...ca nu e semnatura mea pe confirmarea de primire... intrebarea mea se refera si la cea dea doua decizie de concediere, CE FAC CU EA? ... am termen de contestatie in 30 de zile la tribunal... pe baza unei decizii de la Curtea de Apel neredactata - doar pe baza certificatului de grefa .

2) cu tardivitatea ce fac? am pierdut ? ca am precizat mult dupa cele 30 de zile? si a fost si admisa tardivitatea de CAB...

3) ce ar merge acum? -

4) el refuza cu toata fiinta lui nulitatea absoluta a documentului - ceea ce este mult mai CLAR SI RASPICAT....si e strict juridic, dar nu vrea sa intelega

( avocatul meu nu e un bun practician)
instanta a solicitat dovada comunicarii deciziei - nici macar avocatu, eu nu mai inteleg mare lucru, daca poate sa imi explice si mie cineva ceva
Ultima modificare: Luni, 29 Noiembrie 2010
ContSters83715, utilizator
Dovada comunicarii deciziei de concediere se poate face prin semnarea formularului de confirmare de primire sau prin semnatura dvs direct pe decizia de concediere.

P.S.
Cu toate ca ati mai deschis inca un topic pe acest subiect, contrar Regulamentului Forumului, va pot spune ca nicio instanta din tara nu va poate concedia (asa cum sustineti ca C.A. v-a reconcediat) .. intsantele stabilesc daca deciziile de concediere sunt sau nu legal emise..

Hotararea emisa de Curtea de Apel si nu mai poate fi atacata decat prin caile extraordinare de atac.

Se pare ca angajatorul a emis decizia de concediere in baza deciziei instantei de recurs (dupa hotararea instantei de fond v-a reangajat, iar apoi daca in recurs a castigat a emis o noua decizie de concediere prevalandu-se de institutia intoarcerii executarii silite).
are rost sa contest si a doua concediere sau nu? (.. ar insemna inca un proces?)

rog frumos stergere celalalt subiect - o sa incerc sa il anulez chiar eu, multumesc
Ultima modificare: Luni, 29 Noiembrie 2010
ContSters83715, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs pierdut inseamna contestatie la executare? ContSters83715 ContSters83715 am pierdut un litigiu de munca la recurs, la fond am castigat, am fost reintegrat, mi s-au platit salarii. Cand am pierdut... mi s-a pus in vedere de pe o zi ... (vezi toată discuția)
Constatarea nulitatii ContSters83715 ContSters83715 cine trebuie sa constate nulitatea unei decizii de concediere, daca reclamantul s-a adresat instantei din stadiul de preaviz (prematur), iar apoi a contestat ... (vezi toată discuția)
Concediere contestata "tardiv" - ...cedo ContSters83715 ContSters83715 am contestat preavizul de concediere si apoi concedierea prin precizare la multe zile ...dupa cele 30 inscrise in decizia de concediere. (De fapt nu exista ... (vezi toată discuția)