avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara - fisa fiscala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara - fisa fiscala

Am si eu o problema...M-am mutat de curand in alta localitate fata de cea care o am pe buletin( adica adresa unde locuisem cu parintii mei), si nu mi-am facut momentan viza de flotant aici. M-am angajat aici, lucrez cu carte de munca, toate actele in regula, insa anul trecut am lucrat in bucuresti, si imi este greu sa ajung pana acolo sa fac rost de fisa fiscala de la fostul loc de munca.M a intereseaza pentru cateva rate la un hypermarket.Am auzit ca se ia de la fostul loc de munca dar nu stiu nimic despre toate chestia cu fisa asta fiscala. Intrebarile mele sunt: de unde anume mai exact pot face rost de fisa fiscala? pot sa fac rost de ea de aici din localitatea unde stau acum? ce anume intreb la ghiseu?trebuie sa spun toate povestea cap coada ca sa inteleaga domanele acelea, sau cine o fi acolo, exact ce am nevoie?multumesc. o seara frumoasa
Cel mai recent răspuns: MONICA ROXANA Voinea , Consultant credite si finantari 22:16, 28 Noiembrie 2010
Fisa fiscala se elibereaza de angajatorul la care ati lucrat in anul fiscal anterior. Aceste fise se elibereaza numai personal, intrucat cuprinde veniturile realizate de persoana angajata si care au titlu de confidentialitate. Incercati sa contactati fostul angajator din Bucuresti si poate reusiti sa va trimita aceasta fisa prin posta, recomandata cu confirmare de primire. In acest mod, fostul angajator poate face dovada ca dvs ati primit aceasta fisa fiscala. Dar, va mai sfatuiesc sa procedati la inscrierea vizei de resedinta pe cartea de identitate, caci, altfel, veti intampina probleme, care se pot solda cu amenda administrativa. Succes....:D
Ultima modificare: Duminică, 28 Noiembrie 2010
MONICA ROXANA Voinea, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, mi-am pierdut certificatul de nastere si am nevoie ... Anastasia Micu Anastasia Micu Buna ziua, Mi-am pierdut certificatul de nastere si am nevoie de eliberarea altui certificat de nastere, Insa eu de loc sunt din alt oras, si m-am mutat cu ... (vezi toată discuția)
Nelamurire transfer auto cicibau cicibau Buna ziua. Am cumparat o masina de la cineva din alt judet eu fiind din Bucuresti. S-a oferit sa vina la bucuresti si sa aduca masina, mi-a dat actele dar ... (vezi toată discuția)
Flotant si somaj anca18 anca18 Buna ziua, Ma aflu in perioada de preaviz, iar la inceputul lunii februarie voi intra in randul somerilor. Domiciliul difera de localitatea in care lucrez, ... (vezi toată discuția)