avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Parinti mei au o rata la banca
Discuție deschisă în Executare silită

Parinti mei au o rata la banca

Parinti mei au o rata la banca de 270lei in ultimul an nu au avut un loc de munca sau un venit (sunt caznici). Sunt singurul din familie care lucreaza am un salariu de 700 din care trebuie sa luam paine si mancare , daca ne descurcam si cu mancarea.
Mentionez k mama la girat pe tata sa ia un imprumut pt nevoi personale pe termen de 10 ani sau dus 4 ani cu greu.
Daca parinti mei nu platesc rata la banca ca nu au. Ce lise poate inampla ?
Cel mai recent răspuns: MONICA ROXANA Voinea , Consultant credite si finantari 22:49, 28 Noiembrie 2010
Pot fi executati silit. Executorul va lua tot pana acopera suma+cheltuieli de executie
Este important sa mentionati daca acel credit pentru nevoi personale, contractat de tatal dvs, a fost garantat cu vreo garantie reala, in speta cu una imobiliara. Daca este un credit negarantat, iar mama dvs este garant, iar parintii au un imobil in proprietate (se verifica la Administratia Financiara), acesta poate fi urmarit de creditor, dupa ce in prealabil, acesta a epuizat toate caile amiabile de recuperare a debitului. In plus, banca poate declara scadenta anticipata a creditului, dar acest lucru, este de studiat relecturand contractul de credit, la capitolul obligatiile imprumutatului. Daca serviciul datoriei a depasit 90 de zile, ceea ce este cazul dvs, banca poate vinde creanta sa unei societati de recuperare debite, care urmeaza sa-si contacteze si sa notifice clientii rau platnici, pentru a stabili modalitatea de recuperare a creditului, in integralitatea sa. Asadar, va sfatuiesc sa luati legatura cu finantatorul, sa prezentati documente justificative din care sa rezulte imposibilitatea reala de plata a titularului de credit si garantului si sa vedeti ce masuri a intreprins banca in acest moment. Succes, oricum......:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca si cu...sotia impexvladel impexvladel Am o problema pe care o consider destul de grava si nu ma lasa sa dorm noaptea! Sotia mea a luat doua credite de nevoi personale de la 2 banci diferite, apoi ... (vezi toată discuția)
Vanzare de creanta bancara teodor82 teodor82 Dat fiind faptul ca s-a intarziat o perioada mai mare la achitarea ratelor de credit si a dobanzilor, banca a vandut creanta unei societati specializate. Este ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit de nevoi personale alexpop alexpop Tatal meu a contractat un credit de nevoi personale si un card de credit si din motive obiective nu a mai reusit sa achite ratele. Creditul a fost dat spre ... (vezi toată discuția)