avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... hotarire judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

hotarire judecatoreasca

am cistigat in instanta un teren care l-am mostenit .executorul avenit a batut acei tarusi si respectivul a lasat terenul un an . in urmatorul an eu am fost plecata din tara si cind am revenit , respectiva persoana si-a construit pe el diferite anexe.intrebarea mea este;trebuie sa-l actionez din nou in instanta sau este valabila vechea hotarire care a fost definitiva/
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 08:24, 29 Noiembrie 2010
Trebuie sa-l actionasti din nou in instanta, insa ati putea face si plingere penala pentru nerespectarea hoyaririi judecatoresti si obligarea sa-si ridice anexele.Aceasta din urma este mult mai eficienta
Plangere penala pentru: tulburare de posesie / nerespectarea hotarari judecatoresti si cereti instantei sa dispuna daramarea anexelor pe cheltuiala lui.
In vederea desfiintarea constructiilor, instanta de judecata poate fi investita cu o actiune ce are ca obiect obligatia de a face, in sensul restabilirii situatiei anterioare.
Pe cale de ordonanta presedintiala, persoana care tulbura exercitiul dreptului de proprietate poate fi evacuata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

art. 256 ncp tulburarea de posesie. ce institutie a statului roman poate face constatarea privind desfiintarea sau strămutarea semnelor de hotar telecomanda telecomanda ART. 256 Noul Cod Penal- Tulburarea de posesie,Care este institutia statului roman care poate face constatarea privind: desfiinţarea sau strămutarea ... (vezi toată discuția)
Incalcarea unei sentinte definitive si irevocabile Bursuc_Georgeta_Maria Bursuc_Georgeta_Maria Buna seara. As dori sa va intreb ceva. Va relatez pe scurt despre ce e vorba: am castigat in instanta o servitute de trecere prin decizie definitiva si ... (vezi toată discuția)
Demolare gard construit abuziv doina_manuela doina_manuela Deoarece ma tem sa nu aiba implicatii juridice, cred ca aceasta este aria unde ar trebui sa postez intrebarea mea. Situatia de fapt: In 2003 ni s-a retrocedat ... (vezi toată discuția)