avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii indemnizatie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

indemnizatie

Daca am ramas insarcinata in ultima luna de somaj pot beneficia de indemnizatie pentru copil?Va rog sa explicati pe intelesul uni om de rand,nu inteleg cadruL legal.
Va multumesc,
Ultima modificare: Luni, 29 Noiembrie 2010
myrya, utilizator
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 08:57, 29 Noiembrie 2010
Buna ziua.
Sunt luate in calculul celor 12 luni necesare pentru solicitare indemnizatie crestere copil si urmatoarele perioade, in care solicitantii:

• si-au insotit sotul/sotia trimis/trimisa in misiune permanenta in strainatate;

• au beneficiat de indemnizatie de somaj, stabilita conform Legii nr. 76/2002, modificata si completata;

• au beneficiat de concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate, potrivit O.U.G. nr. 158/2005;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil officinalis officinalis Buna ziua. Am o situatie mai speciala....Pe 31 iunie am terminat facultatea, pe 17 iulie, dupa ce am primit o adeverinta ca am trecut examenul de licenta, am ... (vezi toată discuția)
Se poate beneficia de indemnizatie pt cc daca dupa inainte de incheierea somajului am incheiat contractul de munca? cat reprezinta acum indemnizatia? violleta violleta Buna, Am fost in somaj 9 luni, iar din data de 10 mai 2010 am incheiat contractul de munca pe o per. nedeterminata, fara sa am nici o zi de intrerupere. ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal, postnatal si ccc Irina033 Irina033 Buna ziua. Sunt insarcinata in 32 de saptamani si ar trebui sa intru in concediul prental. Problema este ca in perioada concediului prenatal/postnatal e ... (vezi toată discuția)