avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... la cate zile de concediu fara plata are dreptul un ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

la cate zile de concediu fara plata are dreptul un functionar public

si cu cat timp inainte se depune cererea?
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 12:34, 29 Noiembrie 2010
Buna ziua !
Conform art. 95 alin. (2) din legea 188/1999 , astfel cum a fost modificata prin Legea 140/2010 "Raportul de serviciu se poate suspenda la cererea motivata a functionarului public, pentru un interes personal legitim, in alte cazuri decat cele prevazute la alin. (1) si la art. 94 alin. (1), pe o perioada cuprinsa intre o luna si 3 ani" Solicitarea se face cu cel putin 15 zile calendaristice inainte de data de la care se solicita acordarea concediului fara plata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de suspendare (intrerupere) a raportului de serviciu geo112006 geo112006 Sunt functionar public ,si stiu ca se poate cere ca raportul de serviciu sa se suspende la cererea motivata a functionarului public, pentru un interes ... (vezi toată discuția)
Suspendarea raportului de serviciu Sanda67 Sanda67 Buna ziua. Am urmatoarea problema: Lucrez intr-o institutie publica si am primit din partea forului nostru superior o adresa prin care ni se spune ca ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa instiintez itm ca mi-am suspendat raportul de serviciu? ionascu2011 ionascu2011 sunt functionar public si mi-am suspendat contractul de munca la cerere conform articolului 95 alin 2 Intrebarea este daca pe langa procedurile de ... (vezi toată discuția)