avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... amenda ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

amenda ITM

Vreau sa stiu si eu care sunt amenzile pentru nedepunere Declaratie ITM si State de plata .Am fost astazi si nu le-a primit.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:02, 29 Noiembrie 2010
LEGEA 130/1999 republicata
de la 3.000 lei la 6.000 lei- nedepunerea in termenul legal la I.T.M. a dovezilor de calculare a drepturilor salariale

3.000 lei la 6.000 lei - neplata comisionului si nedepunerea declaratiei pana la data de 25 a lunii urmatoarei celei pentru care este datorat
3000 lei pentru declaratie si 3000 pentru state sau amandoua?
Separat. Dar acum depinde de inspectorul care o sa vina in control. Cititi cu atentie LEGEA 130/1999 republicata.
Daca sunteti la prima abatere puteti scapa cu avertisment ... pentru state se poate rezolva cu inspectorul la care sunteti arondat , mai greu este cu declaratia ITM pentru ca preia pe server-ul Inspectiei Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda stat nedepus corina.trandafir corina.trandafir cam cat este amenda ptr nedepunerea unui stat de plata? (vezi toată discuția)
Declaratie itm nedepusa la timp Gabriela VP Gabriela VP buna dimineata sunt angajata la un pfa si in fiecare luna se depun pentru mine niste declaratii la casa de asigurari, la casa de pensii, la finante si la itm ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru intocmire c.i.m. retroactiv ciucaclaudia ciucaclaudia buna ziua Vreau sa stiu ce valoare are o amenda daca se face un contract individual de munca retrocativ? multumesc anticipat (vezi toată discuția)