părţilor comune din apartamente".PÁRT//E părţi f. Porţiune dintr-un spaţiu; loc.,deci ce spatiu din apart,este la comun?
coloane de incalzire aflate in proprietate comuna,ce trec prin interiorul proprietatii individuale
Aceasta este formularea corecta la discutia propusa de mine si interpretata in fel si chip de altii si de asemenea,daca aceste coloane sunt in proprietate comuna,repararea lor trebuie suportata de toata asociatia (chiar daca sunt in interiorul proprietatii individuale).Ma refer la tevile verticale care trec prin apartament.
Q(indiv. pc inc.) =0, EMISIA DE CALDURA FIIND ZERO DATORITA IZOLARII TEVILOR, FAPT CE POATE FI DOVEDIT CE ORICE EXPERTIZA TEHNICA, TEMPERATURA PERETELUI DE RIGIPS FIIND EGALA CU TEMPERATURA UNEI PLACI DE RIGIPS TINUTA LA TEMPERATURA CAMEREI, AMBELE MASURATORI FIIND FACUTE IN ACELEASI CONDITII (ACEEASI INCAPERE SI ACELASI NIVEL FATA DE PARDOSEALA)
contravaloarea energiei termice consumate pentru încalzire, ce trebuie achitata de un
proprietar al unui
spatiu cu destinatie de locuinta, desprins de la sistemul de alimentare centralizata cu energie termica.
FAPT CE POATE FI DOVEDIT CE ORICE EXPERTIZA TEHNICA
Până la Dumnezeu, te mănâncă sfinţii.
in conditiile in care AVEM SCHIMBATE COLOANELE DE INCALZIRE CU TEAVA DE POLIPROPILENA (CARE AU COEFICIENTUL DE EMISIE TERMICA F SCAZUTA), TEVI PE CARE LE-AM IZOLAT ATIT CU IZOLATIE TERMICA, CIT SI PRIN INCASTRAREA LOR IN RIGIPS,
Este interzisa dezafectarea, blindarea sau modificarea amplasamentului coloanelor de încalzire ori a coloanelor de aerisire din interiorul apartamentelor sau spatiilor cu alta destinatie decât cea de locuinta, acestea fiind instalatii aflate în proprietate comuna.
Nici eu nu sunt de acord cu legea asta.Si eu am tevile incastrate in rigips.Dar daca membrii asociatiei au venit si mi-au prezentat legea care este destul de clara si numai sa nu vrei nu intelegi,eu ce pot sa fac?Sa ii dau in judecata?:giggle:
Si pana la urma este adevarat ca intr-o asociatie de proprietari fiecare interpreteaza legea in folosul sau?