avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenintare telefonica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenintare telefonica

Buna ziua!
Am o intrebare:in cazul in care am fost amenintata de telefonic de catre o persoana a carei identitate o cunosc(fostul prieten),dar a sunat de pe un alt numar,iar continutul amenintarii facea referire la alte persoane diferite de autor care mi-ar face rau,ce as putea sa fac?am primit un telefon prin care mi s-a spus ca mi se va face ceva rau dar astfel incat sa nu conduca la persoana respectiva.de altfel stiu ca persoana respectiva va fi plecata din tara in curand si as vrea sa stiu ce se intampla daca persoana va aduce dovezi clare ca el nu ar fi putut fi faptuitorul avand in vedere ca nu s-a aflat in tara.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: anamaria3 , utilizator 01:39, 19 Decembrie 2010
sezizati politia in cazul domneavoastra.
In situatia in care aveti posibilitatea a sustine si proba cu dovezi indubitabile acuzatiile,aveti dreptul sa formulati plangere impotriva aceluia pe care apreciati ca este autorul infractiunii
@anamaria3
Puteti face plangere la politie, dar, in cazul in care nu exista suficiente probe in acuzare, persoana respectiva poate sa va faca dvs. plangere pt denunt calomnios.
Asa ca e o problema cu doua taisuri, se poate intoarce impotriva dvs.
Eu va recomand sa va schimbati nr de tel si sa evitati contactul cu aceasta persoana. In timp, o sa se rezolve totul. Daca nu, incercati sa obtineti probe care sa va sustina afirmatiile.
Multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denuntare calomnioasa teo2304 teo2304 Am primit o reclamatie la politie pentru insulta prin telefon(sms),nefondata,fara probe ,in plus persoana care a facut aceasta reclamatie incearca de ani de ... (vezi toată discuția)
Acuzatie falsa pentru furt lavi_creata lavi_creata m-am trezit cu politia la usa ca as fi spart masina fostului meu prieten intr-o parcare al unui centru comercial...eu in ziua respectiva fusesem acasa cu ... (vezi toată discuția)
Proces pentru calomnie geo600 geo600 Buna ziua! Mi s-au adus diverse acuzatii chiar cu politie implicata si as dori sa stiu cum pot sa pun capat acestor acuzatii false. Politia nu a putut face ... (vezi toată discuția)