avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acordul vecinilor privind stabilirea sediului unei ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acordul vecinilor privind stabilirea sediului unei asociatii

Buna ziua,
Intrebarea mea este daca, pentru obtinerea acordului vecinilor la stabilirea sediului social al unei asociatii, este necesara semnatura atat a proprietarilor imobilelor vecine, cat si a locatarilor acestora?
Mersi anticipat pt ajutor!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 17:22, 29 Noiembrie 2010
Nu inteleg de ce se complica niste lucruri simple...
Daca sunteti o asociatie nou infiintata, cred ca atunci cand ati hotarat acest lucru v-ati gandit si la un sediu in care sa functioneze efectiv asociatia, nu sediu social. Daca nu aveti un loc special destinat functionarii asociatiei si doriti demararea actelor, sigur ca este nevoie de o adresa unde asociatia nou infiintata sa poata primi corespondenta, adresa care este trecuta in dosarul de infiintare a asociatiei si care urmeaza sa fie depuse la judecatorul delegat. Din practica va spun ca aceasta adresa este chiar adresa de domiciliu a unui membru al com. executiv, eventual a presedintelui. Dupa stabilirea unui sediu in care sa va desfasurati activitatea, puteti sa mergeti la dosar sa schimbati adresa. Desigur ca "gasirea unui spatiu" este intr-adevar o problema, dar cu acordul si intelegerea proprietarilor - membri ai asociatiei, se rezolva...
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea adresei asociației silviu_n silviu_n Bună seara și bine v-am găsit! Asociația de care este vorba are adresa, de la înființare, la adresa administratorului în funcție la ... (vezi toată discuția)
Asociatia de locatari mi-a refuzat avizul pt sediu social... someonedan someonedan Buna ziua. Revin cu o problema, chiar daca am mai discutat-o in topicul "Datorii la asociatia de proprietari !! Acord sediu valabil?". Nu mai repet problemele ... (vezi toată discuția)
Lipsa sediului??? Manole Dumitru Manole Dumitru Poate exista o persoana juridica fara sediu social???#-o (vezi toată discuția)