Dumneata stii mai bine cu sta treaba, insa vrei sa ne pui la incercare pe noi, aici pe forum.
In mod sigur asociatia de proprietari din care faci parte a declarat initial un sediu social, altfel judecatorul delegat nici nu v-ar fi primit dosarele de infiintare - insa de atunci, stiu bine ca la voi s-au petrecut multe schimbari, inclusiv sediul social, care ar fi trebuit sa fie comunicat la judecatorie.
Asadar, mergi la presedite, comunici in scris ce si cum si rezolvati problema. Poti informa si Serv. as. prop. de la Piramida... Daca mergi pe jos, in 15 minute ajungi la sediu.
Sunt asociatii de proprietari care in actele constitutive au declarat un sediu,uneori chiar domiciliul unuia dintre locatarii care au facut parte din gruparea de initiere infiintare persoana juridica
Datorita diferitelor situatii,neintelegeri intre locatari referitor la utilizarea partii comune-stiut fiind ca unele asociatii au sediul in partea comuna uscatorii,cai acces,subsol,etc,datorita retragere din functie a locatarului care a acceptat initial pentru obtinerea personalitatii juridice ca sediul asociatiei sa figureze la apartamentul sau,sau din multe alte cauze,exista asociatii de proprietari care figureaza in acte cu anumit sediu si in realitate isi desfasoara activitatea administrativa in partea comuna de imobil de locuit in comun ,sau chiar nu au unde sa isi desfasoare activitatea administrativa
Asa este.
Cu domnul Manole ma cunosc bine de aproape 50 de ani.
La dansul in asociatie este o situatie conflictuala pe care ba unul, ba altul dintre vecinii sai o intretine "la foc mic" si nu prevad o imbunatatire in scurt timp.
Cum spuneam, cunosc situatia de la asociatia de proprietari de la dl. Manole. Asociatia are un sediu social declarat la infiintare.
In blocul in care locuiestedl. Manole se poate amenaja acel spatiu de la parter, banuiesc ca acum este ocupat de un proprietar mai smecher. Hotarati acest lucru in AG, faceti aceasta amenajare, apoi mergeti la judecatorie si faceti schimbarea si in acte. Eu asa vad rezolvarea problemei.
Succes!
Imi pare rau,,,Dar nimeni nu mi - a raspuns la intrebarea mea.."Poate exista o persoana juridica fara sediu social?" Asta a fost intrebarea.....:((
Nu, nu poate. Sediul social se stabileste prin actul de constituire sau statut. In acestea acte de infiintare si identificare a persoanei juridice scrie clar adresa sediului social al acelei persoane juridice.