Buna ziua, am o rugaminte, ar trebui sa fac un contract de prestari servicii care intra in vigoare de la 1 ianuarie, dar semnat in februarie, pentru ca trebuie sa-l depun si la Adm. Financiara in 30 de zile, se poate face? Daca nu, ce sfat imi dati? Va multumesc anticipat
La Administratia Financiara nu se depun contracte de prestari servicii, care ar fi motivul?Cat despre penalitati unde prevede? Sanctiunea este amenda dar pentru nedepunerea declaratiilor, deconturilor.
Referitor la contractele de inchiriere se depun la AFP impreuna cu o declaratie. Se sanctioneaza cu amenda, iar daca se stabileste din oficiu, impozitul pe venitul nedeclarat, atunci se calculeaza dobanzi.
Declaratie 394
hingheru
Buna ziua,
Daca am uitat sa depun declaratia 394 , pot lua amenda? am inteles ca ameda este intre 12000 si 14000 ron.Este chiar atat de mult, nu poate fi ... (vezi toată discuția)
Problema firma
vlad.simion
Buna seara,
in aprilie 2009 am infiintat o firma, microintreprindere, cu 3% impozit pe profit (mare greseala intrucat nu am angajat nici un om pana acum si ... (vezi toată discuția)