avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de prestari servicii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de prestari servicii

Buna ziua, am o rugaminte, ar trebui sa fac un contract de prestari servicii care intra in vigoare de la 1 ianuarie, dar semnat in februarie, pentru ca trebuie sa-l depun si la Adm. Financiara in 30 de zile, se poate face? Daca nu, ce sfat imi dati? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 16:52, 4 Martie 2008
La Administratia Financiara nu se depun contracte de prestari servicii, care ar fi motivul?Cat despre penalitati unde prevede? Sanctiunea este amenda dar pentru nedepunerea declaratiilor, deconturilor.
Si contractele de chirie :)):)), si pe langa amenda se dau si penalitati, pt. ca nu faci declaratia la timp. :((:((:((
Referitor la contractele de inchiriere se depun la AFP impreuna cu o declaratie. Se sanctioneaza cu amenda, iar daca se stabileste din oficiu, impozitul pe venitul nedeclarat, atunci se calculeaza dobanzi.
da , asta voiam sa zic :">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 394 hingheru hingheru Buna ziua, Daca am uitat sa depun declaratia 394 , pot lua amenda? am inteles ca ameda este intre 12000 si 14000 ron.Este chiar atat de mult, nu poate fi ... (vezi toată discuția)
Registrul operatorilor intracomunitari! ContSters137674 ContSters137674 Buna seara! Am preluat o societate care emite facturi pentru serviciile efectuate de muncitorii acesteia catre o societate din Italia (deci practic muncitorii ... (vezi toată discuția)
Problema firma vlad.simion vlad.simion Buna seara, in aprilie 2009 am infiintat o firma, microintreprindere, cu 3% impozit pe profit (mare greseala intrucat nu am angajat nici un om pana acum si ... (vezi toată discuția)