avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... act aditional-credit bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

act aditional-credit bancar

as dori sa accesez un credit bancar, insa pt a accesa suma dorita am nevoie de un salar de 2000 de roni. Eu castig in fapt 2000 de ron insa doar 1200 sunt justificati prin cartea de munca. Restul sunt la negru.Mi s-a spus sa fac un act aditional la contractul de munca pt a justifica restul sumei de 800 ron. Ma puteti ajuta cu actul aditional? Ce trebuie sa contina acesta, sau o solutie pt a justifica cei 800 de ron? Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 7 Decembrie 2010
caprice, utilizator
Cel mai recent răspuns: caprice , utilizator 17:58, 29 Noiembrie 2010
actul aditional se face intre dvs. si angajator , nu se poate face fara acordul sau. Inseamna ca nu mai lucrezi la negru .E de acord angajatorul sa plateasca toate contributiile pentru diferenta de salariu de 8oo lei ?
Redactarea actului e simpla si angajatorul sigur are model .Se modifica doar punctul privitor la salariu,.
multumesc..insa am nevoie de 3 luni cu acelasi salar..se poate face retroactiv?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional-credit bancar caprice caprice as dori sa accesez un credit bancar de la brd, insa pt a accesa suma dorita am nevoie de un salar de 2000 de roni. Eu castig in fapt 2000 de ron insa doar 1200 ... (vezi toată discuția)
Plata la negru, recuperare salar. andrei_88 andrei_88 Sunt angajat la o firma cu 800 de lei pe cartea de munca,si eu luam in mana cam 1150 lei. urmeaza sa-i dau in judecata pentru neplata salariului ,garantie , ... (vezi toată discuția)
Plata neintegrala a salariului alexu2087 alexu2087 Buna ziua, Sunt angajat la o firma, pe baza unui contract individual de munca pe periaoada nedeterminata. Din luna ianuarie, nu mai primesc integral ... (vezi toată discuția)