avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut bani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut bani

Buna seara! o prietena a picat in plasa de a ajuta pe cineva realizand un credit la banca pe numele ei, acum este in situatia in care persoana respectiva numai ii ofera increderea ca va duce pana la capat returnarea creditului ...Intrebare este: daca realizeaza prin notariat o hartie pin care se va preciza suma si perioda creditului cu obligatia ca acesta sa achite lunar suma corespunzatoare....aceasta va avea valoare in instanta in situatia in care persoana ajutata nu isi mai plateste ratele?
Cel mai recent răspuns: elaid , utilizator 18:17, 6 Decembrie 2010
poate face (daca persoana accepta) o hartie de imprumut pe intreaga suma datorata cu scadenta cand doreste, eventual si cu garantii.
in fata bancii insa,pt acel credit, raspunde numai prietena
Ultima modificare: Luni, 29 Noiembrie 2010
gi-jane2, moderator
Va multumesc foarte mult! O seara placuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut de la banca pentru altcineva rafaels rafaels [b]Am o problema, mi-a propus cineva sa ma duc la banca si sa fac un imprumut in banca de 3000 Ron, a spus ca imi va restitui suma in 6 luni, de asemenea mi-a ... (vezi toată discuția)
Probleme plata poprire firma pentru un manager images images Buna ziua, un prieten are o firma destul de mare si este patron. Problema a intervenit cand a descoperit ca unul din managerii sai are mai probleme pe plan ... (vezi toată discuția)
Executare silita, credit exigibil fcamy fcamy Buna seara. Am o mare problema si doar dvs ma puteti ajuta: Am facut un credit ipotecar pe 30 ani pentru achizitionarea unui apartament. La inceputul ... (vezi toată discuția)