avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema cu autorizatie constructie Primarie s4- ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema cu autorizatie constructie Primarie s4- AJUTOR !

As avea mare ajutor de un sfat!

Printr-un contract de cesiune drepturi litigioasa am preluat o parte dintr-o mostenire, un apartament , la care suntem 3 coproprietari (suucesiune facuta in instanta - hot def si irevocabila- unul din cei trei este citat numai prin publicitate , nestiindu-se nimic de el de 12 ani , acestuia i se atribuie 3/8) . In aceste conditii am depus la primarie acte pentru o autoriz de constructie ( un gol de usa , o usa inchisa , gard refacere) , am acordul celuilalt coproprietar, dar al celui lipsa nuam cum.Mi s-a comunicat ca nu mi se poate elibera autorizatia din acest motiv. Ce pot face? Initial mi-au primit documentatia, noi ceilalti 2 , am dat o declaratie la notar ca cel de-al treilea lipseste , dar acum mi-au refuzat eliberarea autorizatiei datorita acestui motiv.
Mentionez ca initial am dat un gol de usa , primaria m-a amendat , eu am facut contestatie , s-a ajuns in instanta , eu am castigat, iar acum.....
Ce as putea face? O solutie mai rapida !! Ca probabil o sa ma amendeze din nou sau mai stiu eu ce, am niste vecini pensionari care parasc tot ce misca.....
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ContSters24701 , utilizator 12:52, 25 Martie 2008
Nu cred ca poti veni pe un forum unde se discuta si se dau sfaturio juridice gratuite, sa vii si sa spui: iti zic daca sari cu banul!
Lasa-l in pace, daca solutia ta e atat de pretioasa nu spune nimic si gata.
Mi se pare aiurea, Alexandru, parerea mea.
Bine , atunci intreb altfel: ma poate ajuta un avocat , cam cat costa si cat dureaza.Efectiv nu stiu ce sa fac, stau cu golul de usa deschis....
AVLIL a scris:

Nu cred ca poti veni pe un forum unde se discuta si se dau sfaturio juridice gratuite, sa vii si sa spui: iti zic daca sari cu banul!
Lasa-l in pace, daca solutia ta e atat de pretioasa nu spune nimic si gata.
Mi se pare aiurea, Alexandru, parerea mea.

Avlil, scumpa mea, nu e corect sa - mi intepretezi tu vorbele dupa bunul plac. In primul rand nu discutam cu tine, iar daca te incalzeste cu ceva nici nu-mi doresc. Ai un caracter foarte certaret, si nu vreau sa-ti dau apa la moara. In al doilea rand , am descoperit mesajele private si am comunicat asa, tot in mod gratuit. Intreab-o pe ATEZOR...
Eu scriu pe forum ca sa ma relaxez in pauzele de serviciu, intre procese in instanta, etc., sa mai ajut un om...sau poate mai multi, dar in orice caz nu ca sa-ti alimentez tie frustrarile, din pacate si acelea gratuite.
Poate ar fi mai civilizat sa nu mi te mai adresezi.

Multumesc, domnule Popescu , cred ca solutia Dvs. este cea mai buna( cea din privat).
Alexandru Radu Popescu a scris:

Avlil, solutiile de finete sunt cu drept de autor :))

Alexandru Radu Popescu a scris:

Avlil, scumpa mea, [...] nu discutam cu tine [...].

:-/:O:-/

Alte discuții în legătură

Incadrare spatiu balcon in sufragerie. baubau1988 baubau1988 Buna ziua, Sunt curios daca doresc sa pentru renuntarea la usa si ferestrele de acces balcon am nevoie de Autorizatie de constructie. Mentionez ca nu ma ... (vezi toată discuția)
Modificarea unui perete de rezistenþã într-un apartament luciamanta luciamanta Va rog să mă sprijiniţi in următoarea problemă: un vecin de palier cu mine, a realizat cu 5 ani in urmă o modificare in apartamentul său. Este vorba ... (vezi toată discuția)
Acord vecini/acord proprietari/acord copropietari alezu alezu Buna, am nevoie de un sfat, la un apartament cu 3 geamuri la strada situat la parter cu trotuarul lipit de cladire(cladire veche) doresc sa-l modific in spatiu ... (vezi toată discuția)