avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxa de timbru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxa de timbru

Va rog sa imi spuneti cat m-ar costa taxa de timbru pt. deschiderea succesiunii la un teren de 5 ha?
Cel mai recent răspuns: dandanaua , utilizator 19:12, 30 Noiembrie 2010
Cine evalueaza terenul.am gresit cand am zis pretul.
Cum platesc taxa de 3% inainte de a ma prezenta la tribunal?
pai il calculati dupa expertiza notarilor. Posibil sa il gasiti la OCP Vaslui.
Mie imi spusese cineva ca trebuie sa platesc taxa de 3% inainte de prima infatisare la tribunal.
Dacă nu v-a fost pus în vedere ce sumă trebuie să achitați prin citația ce ați primit-o (scrie pe ea), atunci înseamnă că va fi stabilită la primul termen.

Alte discuții în legătură

Recalculare valoare teren dobandit in instanta ingerul_danutz ingerul_danutz Povestea incepe cam asa... ...acum 4 ani incepe procesul (intre 3 parti) pe un teren aflat la cuca macaii, dar din cauza preturilor exagerate din perioada ... (vezi toată discuția)
Ieșire din indiviziune (teren). taxa de timbru este foarte mare, prin ce altă modalitate aș putea să obțin jumătatea mea? doina-dobrescu doina-dobrescu Buna ziua, Dupa divort, impreuna cu fostul meu sot avem un teren intravilan de 5 ha. De 20 de ani ma rog sa vindem acest teren si nu vrea, nu vrea sa vina la ... (vezi toată discuția)
Indiviziune ContSters172999 ContSters172999 Suntem 3 mostenitori (eu si doi frati de tata) cu vocatie succesorala cu drept din mostenire 1/3. Am mostenit de la tatal nostru 6 ha teren extravilan ... (vezi toată discuția)