avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recurs judecat deºi fusese depusã cerere de amânare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recurs judecat deºi fusese depusã cerere de amânare

1. Am avut un proces şi hotărârea nu a fost satisfăcătoare. Avocatul nostru a făcut recurs şi a depus o cerere de amânare pentru că în ziua care se judeca dosarul nostru, el nu putea să ajungă la tribunal. Nu s-a ţinut cont de această cerere şi s-a judecat cazul. Se mai poate face ceva? Se poate anula hotărârea? Sau se mai poate face alt recurs?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 20:03, 29 Noiembrie 2010
Mai exista posibilitate formularii unei revizuiri sau a unei contestatii in anulare , insa daca exista motive pentru promovarea vreuneia dintre ele, numai avocatul dvs. va poate spune.
De asemenea , mai aveti varianta CEDO in 6 luni de la data ramanerii definitive si irevocabile a hotararii.
Recurs la recurs nu exista.:sorry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta data in urma unui recurs offefei offefei buna ziua! Ce se mai poate face in urma unei sentinte irevocabile, date in urma unui recurs? Sustin ca am pierdut recursul chiar daca fondul si apelul au fost ... (vezi toată discuția)
Plangere cedo bcory bcory Buna seara, Ma poate ajuta cineva cu un formular si cu ceva sfaturi pt. a redacta o plangere la CEDO? Fac precizarea ca am luat cunostiinta de durata de 6 ... (vezi toată discuția)
Sentinta irevocabila camyroxy camyroxy Buna seara am si eu o intrebare, am sosentinta irevocabila , exista o perioada de timp si devine definitiva si irevocabila , sau sentinta este atacabila???? (vezi toată discuția)