avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbare treapta de salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbare treapta de salarizare

Am fost in concediu medical si reintorcandu-ma la locul de munca am avut surpriza de a mi se inmana un preaviz de 20 de zile lucratoare urmand, a fi trimisa in somaj.Angajatorul m-a obligat sa lucrez 8 ore in aceasta perioada transmitand tot odata la personal sa mi se reduca salariul de incadrare (minim pe economie) fara a semna si a lua la cunostinta aceasta (mentionez ca am avut salariul net de 700 ron) va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 08:15, 30 Noiembrie 2010
Buna ziua !
In legatura cu aspectele sesizate , faceti plangere la ITM-ul pe raza caruia functioneaza firma si actionati in instanta . Modificarea unilaterala a CIM in conditiile date este ilegala .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate fara decizie? alina.l alina.l Am lucrat pana in 26.02,la o societate in domeniul comertului,de unde am fost disponibilizata conform instiintarii de preaviz in baza art.65(1)codul ... (vezi toată discuția)
Reducere salariu imediat dupa ccc clase74 clase74 Buna ziua, in data de 5 Ian copilul meu implineste 2 ani iar din data de 6 doresc sa ma reintorc la munca. Am depus cererea saptamana trecuta iar azi mi-a ... (vezi toată discuția)
Reducere salariu prin decizie unilaterala Selenus Selenus Buna ziua, ma adresez dvs. cu urmatoarea speta: Sotia s-a intors din concediu crestere copil. In data de 09.10. In data de 11.10 i se inmaneaza de catre ... (vezi toată discuția)