In vara care a trecut fratele meu a primit un sms de la banca unde avea cont de credit cu descoperire, prin care era anuntat ca s-au extras sume din cont in valoare de 4000 eur. Am depus cerere la parchet, a fost trimisa spre rezolvare la politia economica......acolo s-au depus declaratii de la fratele meu, de la fosta, poze cu data si ora extragerilor de numerar, insa surpriza in poze nu numai ca fosta apare cam camuflata dar si persoana care pune efectiv mana pe bani si carduri este un alt barbat.
Dosarul asa cum era a fost trimis la procuroare, insa a fost trimis inapoi la politie pe motivul "ca nu erau destule dovezi..............si mi s-a mai raspuns ca daca statul nu e eludat cumva nu se agita nimeni, ca e normal ca acel cont sa fie considerat un bun comun", insa descoperirea de card e o datorie...............
Am depus si impotriva lui urmarire penala, insa mi-e teama ca o sa moara dosarul ala pe undeva...................
Va rog sfatuiti-ma ce sa fac?? Sa ma duc sa vorbesc cu procurorii?? Sa depun vreo cerere?? Exista posibilitatea sa scot acel dosar si sa il duc in instanta???
multumesc,
Nu puteti sa duceti dvs dosarul in instanta. Doar procurorul trimite dosarul in judecata. Dvs puteti sesiza instanta doar daca se da o solutie de netrimitere in judecata... fapt tptusi putin probabil in cazul dvs!
Ce puteti face este sa angajati un avocat! Trebuie vorbit cu politistii si trebuie vazut exact de ce s-a trimis dosarul. Eventual se mai pot propune probe noi. Oricum, trebuie insisitat destul de des pe langa politisti pentru ca altfel este posibil ca dosarul sa se tergiverseze destul de mult!
Aveti dreptul sa depuneti probe in favoarea dvs
Daca autoritatile intarzie sa comunice concluziile,sesizati oficial prim procurorul sub aspectul tergiversarii cauzei