am 2 copii cu prietena mea .Copiii imi poarta numele .Ne vom desparti .
1. pot obtine custodia cel putin a unui copil ?
2.la cat se ridica pensia alimentara in cazul in care obtin custodia unui singur copil ? dar in cazul in care nu obtin custodia copiilor ?
3.care este procedura pentru depunerea dosarului pentru pensia alimentara si de cand devine exigibila obligatia (daca una din parti paraseste domiciliul pe 01.12 , de exemplu).Ce documente se depun la dosar ?
e destul de greu sa obtineti incredintarea copiilor sau a unui copil. pt a va fi incredintat trebuie sa demonstrati ca mama nu are grija de ei, sau sa nu are conditii pt cresterea lor, ori ca e imorala.. de-astea.
pensie veti plati 33 % din salariu pt 2 copii. daca veti avea in incredintare un copil, probabil nu veti plati nimic, poate doar daca exista diferenta mare intre salarii
la dosar se depun copii dupa buletine, certificate nastere, cerere, adeverinte salariu si se va datora cu data introducerii cererii, cel mai probabil
Custodia comuna
serpoaica
Pe fondul violentei domestice am hotarat sa-l parasesc pe concubinul meu urmand a ma muta intr-un centru maternal impreuna cu fetita de 1 an si baietelul de 11 ... (vezi toată discuția)