avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Carmen draga, multumim!Excursie placuta!
Doamne ajuta in primul rand sa fim sanatosi toti!
S-aveti parte de un Craciun minunat,alaturi de cei pe care ii iubiti......
Va imbratisez si eu cu drag, Anca
:hugall:
mai avem putin si ne transformam in forum pentru mamici:P
La exudatul lui Timi i-au descoperit in gat stafilococ aureus hemolotic si candida albicanis...pe scurt, suntem iar pe antibiotice si nu ne garanteaza ca scapam de el asa repede.candida a facut-o de la prea multe antibiotice, dar ei dau in continuare antibiotice si nimic pentru candida:O
si cand te gandesti ca are doar 2 ani si au burdusit-o de antibiotice:((X-(

de invatat X-(#-o ...va dati seama ca nu am mai citit nimic...dupa aceste "sarbatori minunate"...sa vad ce program imi mai fac...ca dupa cum se vede am vorbit ca Moise in pustiu...cu Timi doar eu stauX-(X-(X-(
Nurki sanatate multa lui Horia si sa dea Domnul sa se faca bine rapid rapid.
Dexia de asemenea sanatate, drum bun si sa te intorci cu bine.
Blacky, sanatate multa lui Timi si voua de asemenea.
De asemenea pentru toata lumea sanatate acum de sarbatori si dupa pentru a ne bucura alaturi de ai nostri.

wolfman a scris:

De asemenea pentru toata lumea sanatate acum de sarbatori si dupa pentru a ne bucura alaturi de ai nostri.

Multumim.and a big :hugall:
blacky78 a scris:

wolfman a scris:

Multumim.and a big :hugall:

Nu ai pentru ce Blacky, e normal pentru mine sa imi doresc sa fie bine si sanatate pentru mine si pentru altii. Asa ar trebui sa gandim toti cred eu.
Intrati pe blogul lui Danilet ca a postat rilurile pe civil si penal. Sunt foarte bine aranjate si organizate.
[ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)