avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Buna dimineata cu intarziere si din partea mea alaturi de o caffa buna buna, dar cred ca voi deja ati trecut de prima caffa.
Blacky si mie imi place dar nu este peste tot asa cum zici tu femeia. S-au mai domolit si ei cu apucaturi din astea dar tot le mai au. Cel putin asa am observat eu din pelerinajele mele prin Egipt, Dubai, Arabia Saudita si Liban.
O zi excelenta va doresc.
daxia0022 a scris:

maine plecam intr-o mica excursie pana in Italia, deci e explicabila lipsa chefului de studiu :D ... ai cumparat apartament? care mai is preturile prin Cluj?
Apartamentul l-am cmparat anul trecut in iunie....adica l-au cumparat parintii mei (daca intelegi motivul si ce vreau sa zic, avand in vedere casatoria). Pretul....925 euro/mp la apartament nou
blacky78 a scris:

Scarlet24 a scris:

daxia0022 a scris:

Buna dimineata si :coffee:de rigoare.
ce mai faceti? eu nu am citit de 2 zile si deja ma plictisesc :O voi cu ce va laudati?
Buna dimineata.
Eu am reusit sa im revin, citesc materia actuala si pana in octmbrie.....vom trai vom vedea in functie de ce se mai inampla in aceasta tarisoara si politica de....2 bani. Scuze pentru cei mai patrioti.
Citesc in continuare din Codul de Procedura Civila recursul.
In alta ordine de idei, imi iese cartea funciara la apartament si trebuie sa inchei actul autentic de vanzare-cumparare si sa pun jos 25 de milioane:((

nu face contractul de v-c pana nu este definitiva hot de divort
nu se stie niciodata....
Nici nu il fac, am reprogramat intabularea pentru luna ianuarie. Sper sa imi pot facemai repede buletin cu numele nou, dar intai sa devina definitiva sentinta
Buna va zic si eu!
Eu de citit n-am mai citit nimic, ca oricum ma gandisem ca, in luna asta sa-mi iau liber...
Da sa vedeti ce-am patit azi noapte: a tras Horia o colica renala de toata frumusetea!
Nu stiu daca ati avut parte de asa ceva, dar e groaznic: durerile " partii in cauza" sunt imense, iar cel de langa, in calitate de " intervenient " are si el de tras partea lui: am crezut ca mor si io...de spaima!
Am fost la medic si ne-a zic ca are 4 calculi renali :stunned:
Acum ne-a dat tratament medicamentos...sa vedem care va fi rezultatul ( sa speram ca bun).
Sunt varza, varza, varza.... va zic sincer, nici nu vad pe unde merg....
Da-mi revin, in pana mea, si trecem noi si peste asta!
Deocamdata....abia astept sa dooooorm ( ca am uitat sa va zic, duminica si luni noaptea n-am dormit ca lumea, ca cel mic, pocni si el o viroza....:duh: ).
V-am pupat........., tot pisiceste ! ( chiar daca urechile mi-s cam jos, si codita cam pleostita....)
No de aia imi doresc eu doua lucruri de la noul an: sanatate ca-i mai buna decat toate si sa iau examenul ca atunci se rezolva restul ;)
Draga mea sper sa va reveniti rapid, eu am eliminat numai nisip si stiu ca e naspa asa ca imi inchipui ca la calculi e misto de tot, mai ales ca la domnul totul e "amplificat" ...
Nu stiu daca mai apuc sa intru pe aici inainte de Craciun asa ca eu va urez Craciun fericit, fie ca mosul sa va aduca tot ce va doriti, sa va bucurati, sa fiti iubiti si sanatosi si sa ne revedem cu bine dupa Craciun.
Eu plec la noapte intr-o mica excursie pana in Italia. Va pup cu drag Carmen.:hugall:

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)