avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
la fel am gandit-o si eu dar cu guvernantii ns te poti astepta la orice.
din cate am citit pe blogurile unora din viitorii membrii CSM ,ai zice ar veni o schimbare in bine, dar da-i omului puterea ca sa vezi ce caracter are.
asa ca nu ma mai astept la minuni.

Buna dimineata. Deci vorbind cu colegi de suferinta acestia mi-au spus ca nu dau doi bani pe planificarea lor, ca merg cu studiul ca si cand nici nu ar exista minunea de programre, ca au fost si alti ani in care examenul din toamna nu era programat si a avut loc ... sotul meu m-a sfatuit sa nu reduc turatia si probabil ca-l voi asculta ... lancezeala se instaureaza rapid si greu iesi din ea. Am dat sfoara in tara in ideea de a afla opinii pertinente de la persoane cu functii cat mai mari referitoare la toate aspectele de interes: posibilitatea de a ne trezi cu un anunt surpriza in primavara, informatii referitoare la coduri ... Daca aflu ceva interesant va spun. O zi buna sa avem.
Edit
M-am uitat si eu pe calendarele estimative ale concursurilor din 2008 si 2009 - in nici un an nu a fost estimat ca se da examen in toamna si s-a dat ... acum de ce ne ar fi la fel? categoric decat sa-mi para rau ca nu am invatat mai bine merg pe ideea ca voi avea parte de o surpriza placuta ... va fi greu din punctul de vedere al motivarii dar nu imposibil ... ce ziceti?
Ultima modificare: Marți, 21 Decembrie 2010
daxia0022, utilizator
Exista doua variante:a) asteptam sa vedem ce se intampla-GRESIT!!!!!!!!!
b) ne vedem de treaba-codurile in vigoare, mica reforma, cartile

In varianta a), oricum nu pot invata, ca parca n-are sens sa invat ceva ce nu stiu cum, cand si daca va fi, in varianta b) macar nu ma lenevesc...Sigur ca , asa cum am vazut, la examenul asta fineturile fac diferenta, si de acelea vor fi din belsug si in legea noua, probabil diferentele intre codurile vechi si cele noi vor constitui "fineturile", dar in clipa asta altceva mai bun nu avem...decat sa abandonez, mai bine sa fiu Don Quijote...
RIL uri si decizii de indrumare ale fostului Tribunal Suprem din 1993 la zi
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 21 Decembrie 2010
ContSters179928, utilizator
Si oricum, intre cei care au autoritatea si puterea de a schimba lucrurile ( in rau sau in bine) e un conflict suficient de vizibil ca sa fie care pe care, in cazuri de-astea nu poti sa prevezi nimic...eu cred ca doar raportul UE pe justitie va misca lucrurile, fortand probabil intrarea codurilor in vigoare, si in acelasi timp asta va modifica amplu "structurilii", vor fi necesare institutii noi, poate personal suplimentar ( avantaj noi), sau ne vom lovi de lipsa de bani, lasam lucrurile cum sunt si Uniunea ne mai avertizeaza inca o data, si cui ii pasa, ca oricum suntem la coada in toate...

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)