avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Ma retrag la invatat.
O zi frumoasa in continuare. :D
wolfman a scris:

Ma retrag la invatat.
O zi frumoasa in continuare. :D
Spor la invatat ;)
eu momentan ascult AMR DIAB....muzica arabeasca:D
Buna dimineata dragilor ... la mine cheful de studiu s-a diminuat considerabil :stunned: dar probabil era de asteptat in conditiile date ...plus ca sunt intr-o mare dilema: sa incep sa-mi caut job nou mai bine platit (pt ca financiar avem probleme foarte mari) sau sa mai trag un an aici - in ideea ca am liniste, e mai lejer si ma pot concentra pe studiu? - probabil voi opta pt a doua varianta si vom mai trage un an ...
Dezamagirea e fantastica oricat de mult as incerca sa ma imbarbatez:( dar asta e trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea si sa continuu ... un an e mult ... foarte mult si e greu sa mentii un ritm alert atata timp ...pe de alta parte repetitia e mama invataturii ... numa de ar ramane aceeasi materie
am auzit un zvon- dar luati-o sub beneficiu de inventar- ca s-ar da totusi examen in martie chiar daca nu s-a anuntat in calendarul de examene
Nici nu mai stiu ce sa cred, zvonuri sunt destule iar sursa mea nu e ff sigura

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)