ce ma enerveaza atata bramburealaX-(
buna dimi,
sunt la :coffee:
si daca ma va lasa Timi va voi delecta cu o procedura penala.
dupa cum se vede nimeni nu garanteaza ca vor intra in vigoare noile coduri la 1 oct 2011.cica Base vrea sa le bage pe rand, intai CC si CP, apoi CPC si CPP, insa CSM le vrea pe toate odata...asa ca ...la noi ca la nimeni...
blacky78 a scris:
buna dimi,
dupa cum se vede nimeni nu garanteaza ca vor intra in vigoare noile coduri la 1 oct 2011.cica Base vrea sa le bage pe rand, intai CC si CP, apoi CPC si CPP, insa CSM le vrea pe toate odata...asa ca ...la noi ca la nimeni...
Deci inveti in continuare dupa codurile actuale......
Scarlet24 a scris:
blacky78 a scris:
buna dimi,
pai, m-am uitat peste noile coduri si in mare parte cuprind aceleasi notiuni putin cosmetizate.
asa ca pana imi vin noile coduri in format tiparit...ca sa le citesc mai bine...imi umplu timpul cu altceva....si ce altceva decat PROCEDURA PENALAX-(
asta este....am plans 3 zile si ajunge...acum TOATE PANZELE SUS!
sa stiti ca se putea si mai rau....adica sa nu se mai organizeze :D
Wolfman, cum procedezi in noile conditii?
blacky78 a scris:
Scarlet24 a scris:
blacky78 a scris:
buna dimi,
pai, m-am uitat peste noile coduri si in mare parte cuprind aceleasi notiuni putin cosmetizate.
asa ca pana imi vin noile coduri in format tiparit...ca sa le citesc mai bine...imi umplu timpul cu altceva....si ce altceva decat PROCEDURA PENALAX-(
asta este....am plans 3 zile si ajunge...acum TOATE PANZELE SUS!
sa stiti ca se putea si mai rau....adica sa nu se mai organizeze :D
Acelasi lucru l-am facut si eu. M-am uitat pe aceste noi coduri si intradevar articolele sunt renumerotate unele institutii sunt duse de la ana la caiafa, mai sunt si unele noutati insa in proportie de 60 - 70 % este cam aceeasi informatie.
Civilul l-au imbaxit cu o parte din comercial dar in rest e lizibil si inteligibil daca cetesti cu atentie.