avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
blacky78 a scris:

buna dimi,
sunt la :coffee:

si daca ma va lasa Timi va voi delecta cu o procedura penala.
dupa cum se vede nimeni nu garanteaza ca vor intra in vigoare noile coduri la 1 oct 2011.cica Base vrea sa le bage pe rand, intai CC si CP, apoi CPC si CPP, insa CSM le vrea pe toate odata...asa ca ...la noi ca la nimeni...
ce ma enerveaza atata bramburealaX-(
Deci inveti in continuare dupa codurile actuale......
Scarlet24 a scris:

blacky78 a scris:

buna dimi,

dupa cum se vede nimeni nu garanteaza ca vor intra in vigoare noile coduri la 1 oct 2011.cica Base vrea sa le bage pe rand, intai CC si CP, apoi CPC si CPP, insa CSM le vrea pe toate odata...asa ca ...la noi ca la nimeni...

pai, m-am uitat peste noile coduri si in mare parte cuprind aceleasi notiuni putin cosmetizate.
asa ca pana imi vin noile coduri in format tiparit...ca sa le citesc mai bine...imi umplu timpul cu altceva....si ce altceva decat PROCEDURA PENALAX-(

asta este....am plans 3 zile si ajunge...acum TOATE PANZELE SUS!
sa stiti ca se putea si mai rau....adica sa nu se mai organizeze :D
blacky78 a scris:

Scarlet24 a scris:

blacky78 a scris:

buna dimi,

pai, m-am uitat peste noile coduri si in mare parte cuprind aceleasi notiuni putin cosmetizate.
asa ca pana imi vin noile coduri in format tiparit...ca sa le citesc mai bine...imi umplu timpul cu altceva....si ce altceva decat PROCEDURA PENALAX-(

Acelasi lucru l-am facut si eu. M-am uitat pe aceste noi coduri si intradevar articolele sunt renumerotate unele institutii sunt duse de la ana la caiafa, mai sunt si unele noutati insa in proportie de 60 - 70 % este cam aceeasi informatie.
Civilul l-au imbaxit cu o parte din comercial dar in rest e lizibil si inteligibil daca cetesti cu atentie.
wolfman a scris:

blacky78 a scris:

Scarlet24 a scris:

blacky78 a scris:

buna dimi,

Acelasi lucru l-am facut si eu. M-am uitat pe aceste noi coduri si intradevar articolele sunt renumerotate unele institutii sunt duse de la ana la caiafa, mai sunt si unele noutati insa in proportie de 60 - 70 % este cam aceeasi informatie.
Civilul l-au imbaxit cu o parte din comercial dar in rest e lizibil si inteligibil daca cetesti cu atentie.
Wolfman, cum procedezi in noile conditii?
L-am citit pur si simplu deocamdata cu precadere pe CP, CPP (unde sunt institutii noi) CPC si fugitiv CC.
Momentan nu ma abat de la codurile actuale cu modificarile aduse de lg 202/2010.
Suntem la mana guvernantilor asa ca deocamdata astept sa treaca sarbatorile si mai vedem dupa aceea. Asta este pozitia mea deocamdata.

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)