avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Buna dimineata!
V-a fost frig?
Noua la - 24 de grade ne-au cam inghetat mustetele si labutele....
Da' e frumoooooooos, chiar daca-i frig :D
Buna dimineata,
O saptamana a Craciunului cum va doriti alaturi de familie si nelipsita caffa.
Nurki, la noi numa -8 dar e bine si cel mai important este ca avem si zapada :D.
wolfman a scris:

Buna dimineata,
O saptamana a Craciunului cum va doriti alaturi de familie si nelipsita caffa.
Nurki, la noi numa -8 dar e bine si cel mai important este ca avem si zapada :D.

Buna dimineata
-12 grade au fost azi-dimineata. Am inghetat.
Azi nici nu am m ult de lucru
Va pup pe toti
buna dimi,
sunt la :coffee:

si daca ma va lasa Timi va voi delecta cu o procedura penala.
dupa cum se vede nimeni nu garanteaza ca vor intra in vigoare noile coduri la 1 oct 2011.cica Base vrea sa le bage pe rand, intai CC si CP, apoi CPC si CPP, insa CSM le vrea pe toate odata...asa ca ...la noi ca la nimeni...
wolfman a scris:

gofy a scris:

am citit si eu minunea- examen peste aproape un an!!! avem timp de invatat berechet -asta e singura parte buna

E intradevar singura parte buna numai ca trebuie sa mai si stii dupa ce legislatie inveti :rtfm:

Doamne, am ramas atat de dezamagita.
Vineri m-a sunat blacky sa imi spuna vestea "bomba". Examen peste 1 an aproape dar cel mai rau este ca nu stim dupa ce sa invatam, intrucat codurile ar trebui sa intre in vigoare la 1 octombrie. Ce ne facem, fratilor? Oare chiar vor intra atunci in vigoare?:(

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)