avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
eu nu mi-am revenit ... incerc sa privesc si eu cu optimism dar nu prea reusesc ... nesiguranta cu privire la legi ma omoara ... trebuie sa aflam rapid dupa ce trbuie sa ne pregati pt ca altfel nu mai avem absolut nici un avantaj ... eu totusi sper sa dam dupa legile actuale ... ganditi-va ce jurisprudenta mai citim noi?
cred că cel mai sigur acum e să înveţi considerentele hotărârilor CEDO. oricum merită.
cred că cel mai sigur acum e să înveţi considerentele hotărârilor CEDO. oricum se merită.
python-k9 a scris:

cred că cel mai sigur acum e să înveţi considerentele hotărârilor CEDO. oricum se merită.

Foarte buna observatie! Daca de la UE se da ora exacta, ceea ce ar putea ramane constant ar fi in zona CEDO...
pt ca va scriu la ora asta o sa va dati seama ca nu am somn ...nu stiu ce sa fc, de ce sa ma apuc, aveam totul organizat si acum totul e varza ... va rog ajutati-ma cum sa fac, de ce sa ma apuc .... mi-e frica sa incep sa citesc noile coduri pt ca mi se vor amesteca toate in cap, mai rau decat sunt acum ... as citi mai departe dar mi-e frica de schimbare ... in plus ce e cert e faptul ca nu pot sa stau fara sa citesc ... a ajuns un drog ... dupa ani de zile de la terminarea facultatii am redesoperit pasiunea pt drept si nu mai pot fara ea ... asta ar trebui sa ma bucure dar acum ma aduce la disperare ..
Tot am stat si le-am intors pe toate fetele sa incerc sa inteleg motivele care au dus la luarea acestei decizii, si am ajuns la concluzia ca ni se trage de la porcaria aia de uniformizare a accederii in magistratura:
- pana in toamna au timp sa schimbe legea, sa introduca cursul de 6 luni, stagiatura noastra, examenul de capacitate si automat fac si economie la buget ...
- poate chiar vor introduce si rationamentul logic, totul e posibil....
Neaparat trebuie sa aflam dupa ce legislatie trebuie sa ne pregatim - prin orice mijloc - sau poate ei considera ca 45 zile sunt suficiente :O
Ma duc si eu sa incerc sa dorm ... nu de alta dar maine -de fapt azi - se implinesc 8 ani de cand sunt mamica.
Acum mai mult ca oricand e momentul sa tinem aproape :hugall:

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)