avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(
deşi nu sunt un cinic, în ultimă analiză, cred că e vorba <doar> de o amânare a concursului, faţă de ceea ce aşteptam. e dureros, e un şoc. nu prea găsesc cuvintele potrivite. dar sunt convins că toţi aţi trecut în viaţă prin momente cu mult mai grele decât acesta şi le-aţi depăşit. deja mâine dimineaţă, la prima cafea, treaba nu o să mai fie atât de dramatică precum pare în seara asta. va fi de muncă la planificări de studiu mai relaxate. poate prea relaxate pentru unii- daxia, do you hear me?!
dragii mei,
nu disperati din cauza noilor coduri!!!!!
v-am zis: noile coduri, sunt vechile coduri....cu modificari....
cand am fost eu la niste cursuri de pregatire la barou, ni s-a povestit despre ele...
treaba naspa, sau nu, e ca am inteles ca noul cod civil include si noul cod comercial...:D
dar voi, nu sunteti veniti din padure.... si stiti ce este acela comercial....:D
luati-o pe rand!!!! intai trebuie verificat cand anume intra astea in vigoare....dupa stiinta mea...in vara....
si, in plus, eu v-am zis: nu fac rabat! vreau salariu corespunzator vechimii si cunostintelor mele!!!! ca sa stiti ca acest examen te rafineaza in unele chestii.... dar o experienta ca a mea....chiar trebuie remunerata!!!:D:D:D
eu nu as comenta la salariu ... la cat castig acum :sorry: ... pt mine familia asta ar fi ceva de nedescris sa ma despart de ei un an ... cred ca as innebuni... nu as putea sa le fac asa ceva ... predoiu zice ca noile coduri intra in vigoare in 1 octombrie 2011, numai ca sefa csm zice de 01 ianuarie 2012... specific romanesc ...
ma duc sa culc micuta ... noapte linistita va doresc ...
Ultima modificare: Vineri, 17 Decembrie 2010
daxia0022, utilizator
mmda....au ramas pe forum un sarpe....si un caine....
sarpele este mult prea alunecos ca sa-l afecteze o simpla lovitura.... si se pregateste de o noua lupta,.....cainele....prea mandru de rasa lui....refuza sa predea batalia....

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)