avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
trageti aer in piept si opriti-va!!!!
aici incep sa se confirme o parte din zvornurile celor care ziceau ca nu se mai da un astfel de examen, pt. ca ei erau, cel mai probabil, din sistem....
dar se confirma si ce v-am zis eu, ca se da, pt. ca in veci, n-ar mai scoate-o la capat cu lipsa de personal....
stiu ca este foarte greu, pt. toti! unii au probleme financiare, altii s-au saturat de ceea ce fac si vor sa munceasca altceva, nu conteaza!! oricum, fiecare vroia sa intre pe un post de magistrat!
acest calendar este unul ....doar pentru 2011, sau pt.anii de criza....
ganditi-va ca acest calendar scuteste multi bani la buget.....nu intra magistrati direct pe post, nu se platesc salarii corespunzatoare vechimii, nu avanseaza cei existenti, nu se platesc salarii marite celor ce avanseaza.... este mult mai ieftin sa platesti burse de auditori de justitie....chiar de doua ori mai multe, si sa scoti doua promotii pe an de magistrati stagiari, care, oricum, au salarii de stagiari....
si, stiti ceva??? terminati cu plecatul si muncitul pe 1000 de euro, ca necalificat!! pt.ce-ati invatat??? pt. ce invatati???
luati partea poziva a problemei, si propuneti-va sa intrati in toamna cu 10,00!!!!
eu nu ma voi duce la inm! asta e cert! ma voi duce pe post, si voi lua un salariu corespunzator vechimii mele! si cunostintelor mele!
va astept acum concluziile...
aaa, si-am uitat! de nervi, evident....
in nici un caz nu ma voi opri din invatat, si nici nu voi slabi ritmul....sa vad....pana in primavara imi propusesem sa trec de 2 ori prin materie....cu inca 8 luni, asta inseamna sa trec de 6 ori prin materie....nu suna rau :D
nu va fi chiar asa pt. ca in vara intra in vigoare noile coduri, care sunt....vechile coduri cu "neste" modificari....
rexone, parca incep sa respir.....
o sa facem noi fata cumva- trebuie!
de-am stii macar dupa care coduri sa citim - cred ca aspectul asta ma enerveaza cel mai tare ( bine, plus ex in nov, plus problemele de la locul de munca, plus, plus, plus...)

DAR.....trebuie s-o scoatem la capat..............
stau cu Maia in brate si va scriu ... la copii si familie nu pot renunta ... deci nu am cum sa stau in bucuresti un an fara ei ... de renuntat nu renunt... numai ca dupa ce sa invat, care coduuri ca incep de maine X-(
am incarcat noile coduri
[ link extern ]

pana vi le cumparati....#-o

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)