vad ca toti reactionam cam la fel ... ganduri de inm si plecare din tara ... dar noi cand aflam SIGUR dupa ce coduri ar trebui sa invatam ... am trimis un mail la CSM ... is curioasa daca vor raspunde
Nu am vazut mai mare idiotenie ca in nenorocita asta de tara cu guvernantii de tot rahatul iar in fruntea CSM-ului alti dobitoci care s-au gandit ei mai bine ca sunt mai importante examenele de promovare decat acoperirea golurilor din sistem.
Nu am mai intrat dupa ultimele mesaje pt ca eram plin de draci insa primul lucru pe care il fac de maine este sa ma gandesc cum fac un MEMORIU cat mai bine detaliat in care sa cer CSM-ului, daca nu schimbarea datei examenului macar lamurirea aspectului privind bibliografia privind acest examen. Nu am cuvinte sa va explic ce stare de nervi pot sa am, si credeti-ma ca ma enervez destul de rar.
Acum sunt destul de demoralizat insa tinem legatura ca nu mai pot. Mi se pare o bataie de joc crasa la adresa celor care depun tot efortul si isi sacrifica familie, casa, masa, catel, purcel sa ia examenul asta.
Ma retrag sa fac o baie fierbinte si sa incerc sa ma calmez si sa caut solutii ca viata merge inainte si trebuie sa incerc sa ma canalizez spre gasirea unei sau mai multor solutii ca altfel ma ia cu depresie.
eu una nu renunt la visul meu ... mama naibii de treaba ... voi avea o discutie cu sotul meu ... pt ca sunt doua variante: INM (pe codurile si cartile pe care le am ) sau oct -nov cu incertitudini mari in acestt moment cel putin ... cum draku rezisti in bucuresti cu bursa de 1500 lei, sot bugetar si 2 copii?