o să fie bine, dar o să dureze ceva mai mult. să ne dea Domnul răbdare, putere şi credinţă. poate că acum e timp suficient şi pentru o pauză mai consistentă pentru odihnă.
Eu am luat " cateva guri de aer" si incerc sa ma adaptez la noua situatie:singura mea problema e cea legata de data intrarii in vigoare a noilor coduri, dar in mod sigur, se va lamuri acest aspect si cred ca se va merge totusi dupa legile noi-asta e, o data si-o data trebuia sa dam nas in nas cu ele :D - cu cat dam mai repede, cu atat mai bine!
Deocamdata cred ca trebuie sa incepem sa ne relaxam si sa incercam sa privim situatia obiectiv, atat sub aspectul dezavantajelor pe care le prezinta,cat si sub aspectul avantajelor ( care sunt si ele, desi pare ca lipsesc!).
Tineti aproape! Ma bucur ca suntem uniti!
buna dimi,
m-am culcat plangand, m-am trezit plangand.
mi-am adus aminte de toate datoriile.
cum in facultate mancam untura pe paine si biscuiti, ca sa-mi pastrez banii pentru carti.AI MEI nu au inteles nici atunci si nici acum ce inseamna aceasta cariera pentru mine si nici efortul pe care il depui in aceasta meserie.
Ce sa-i cer lui tata car a facut o profesionala la CFR, iar mama cum a terminat liceul agricol s-a maritat.
Aveam pretentii de la Cristi, dar cum si el a facut facultatea la FF, fiind deja incadrat la jandarmi...nici el nu prea a simtit greul.Si apoi ASE-ul nici nu se compara cu dreptul...el cu gurita lui a zis ca n-ar fi invatat atat.
probabil voi mai plange cateva zile si apoi vedea incotro ma indrept.
cam asa am facut si in 1996 cand mi-au respins dosarul la Academia de politie pentru ca nu aveam inaltimea necesara si dupa 3 zile de plans, de nemancat am hotarat sa dau la drept#-o
frumoasa meserie, dar mi-a mancat viataX-(
nici nu stiu daca mai am neuroni pe care sa-i mai pun la invatat:P
cert este ca am fost "singura in bataliile vietii", singura sunt si acum, doar ca acum am un copilas dragut pe care aseara nici nu vroiam sa-l mai vad de atata durere ce aveam in suflet:CE MAMA DENATURATA, dar azi ma voi revansa fata de ea.
va pupicesc pe toti si
CE NU NE OMOARA SIGUR NE INTARESTE!
:hugall::kissing::love::coffee: