avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Daxia draga mea, " La multi ani! " micutei, sanatate multa! :vishenka:
Sanatate mamicii si .....putere......... :vishenka:

Si eu simt un soi de disperare.... dar incerc sa nu cad....cu somnul am si eu probleme....,da asta e, dormim putin si prost, daca nu se poate altfel deocamdata!:D

Si pe mine ma macina problema asta a codurilor, ca sincer, simt nevoia sa citesc si o imensa neputinta, ca nu stiu ce sa citesc.....:duh:
Si-aici "se face clicul" si intervine....agitatia emotionala.....
Si-atunci m-am gandit sa stabilesc o ordine, daca se poate sau cat se poate, in dezordinea asta:
1) ma calmez
2) deocamdata ma bucur de sarbatori
3) ma voi ocupa si de sanatatea mea, pt ca am avut probleme serioase, si, din cauza examenului asta, am tot amanat efectuarea unui control medical, ceea ce nu e bine.....sanatatea trebuie sa fie pe primul plan!
4) nu am gasit nicaieri o informatie de genul ca, noul CPC si noul CPP e posibil sa intre in vigoare in 2011 - deci, daca e asa, ne-am putea ocupa de proceduri- cu modificarile aduse de mica reforma....pana le" terminam" poate incepe sa se miste ceva si in " zona datei de aplicabilitate a viitoarelor CC si CP")
5) trebuie sa solicitam informatii de la CSM, desi e posibil si f probabil sa primim un raspuns in sensul ca trebuie sa ne pregatim dupa codurile in vigoare la data anuntului.............
6) printre picaturi, dupa cum spunea si prietenul nostru, putem citi CEDO ca si asa am impresia ca multi dintre noi, cei de aici, am cam data " cu stangu-n dreptu'" pe tema asta....:D
.......... si poate ca totusi, pana " indeplinim misiunea sus aratata", vom avea o imagine mai clara si mai coerenta asupra situatiei in care ne aflam....
si oricum Daxia draga, toti ne-am impotmolit...... sigur conteaza cine iese primul din dilema si-si ia avant.....sa speram ca noi vom fi.....

Tinem legatura, luam atitudine, intindem antenele................ trebuie s-o lamurim cumva!
:kissing:
daxia "la multi, multi ani!"
bună dimineaţa! la mulţi ani fetiţei, daxia! nurki, la mine problema cu somnul începe să se rezolve cu mai puţină cafea şi cu ceai de tei seara. azi-noapte am dormit aproape 8 ore, ceea ce e super.
Da bunule prieten- si eu beau ceai de tei seara, dar se pare ca la mine " sistemele sunt mai dereglate" - sau poate varsta o fi de vina : :D

Deocamdata.....afara ninge linistit............iar colindele....sunt minunate....abia astept sa impodobim bradul.....si sa ma intalnesc cu Mos Craciun :) ..................
CA SA VA FAC SARBATORILE MAI LINISTITE
[ link extern ] /

rezumat
1.pentru codul civil si penal exista proiecte ale legilor de aplicare dar insa nu sunt adoptate de Parlamen

2.pentru codul de procedura civila si penala nu exista inca proiectele legilor de aplicare, care ar fi trebuit sa apara in 6 luni de la publicare in MO

Deci, invatati in continuare dupa vechile coduri.
Eu am citit putin din codul de procedura penala....si in mare este cam acelasi cu vechiul cod.sunt si ceva institutii noi, dar ne descurcam noi.
eu mi-am comandat noile coduri....de la Hamangiu...pe librarie.net. am gasit niste preturi accesibile.

pana sa ma apuc de invatat serios...le voi citi....ca sa-mi dau seama de diferente si de dificultatile pe care le voi intampina in asimilarea lor, iar apoi....IMI FAC PLANUL DE BATAIE.

eu m-am certat cu toti din "familia" mea...si le-am spus ca nu voi renunta...daca nu sunt in stare sa stea langa mine si la greu ...atunci sa ma lase in pace....ca ma descurc eu....
DAR, cand voi fi magistrat...voi uita si eu de toti.....sunt f. suparata ca nimeni nu a inteles importanta acestui examen...am incercat sa le explic, le-am aratat volumul de invatat....dar, parca le-a spalat cineva creierele.
de acum inainte voi fi mai egoista:voi face de mancare doar pentru Timi, nu voi mai calca rufe...iar daca il deranjeaza praful....stie unde este apiratorul:P

si am inceput de azi(as fi vrut de ieri, dar a fugit la 8.30 si a mai venit la 16.00-a mai supt un pic la mama):i-am pus fetita in brate si i-am spus ca azi nu am copil...ca sa vada ce inseamna....si au inceput sa urle unul la celalalt dis-de-dimineata:D...pana deseara il impacheteaza si-l despacheteaza Timi...:)

pupici

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)