avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
daxia0022 a scris:

...Neaparat trebuie sa aflam dupa ce legislatie trebuie sa ne pregatim - prin orice mijloc - sau poate ei considera ca 45 zile sunt suficiente :O
Ma duc si eu sa incerc sa dorm ... nu de alta dar maine -de fapt azi - se implinesc 8 ani de cand sunt mamica.
Acum mai mult ca oricand e momentul sa tinem aproape :hugall:

In primul rand LA MULTI ANI SI SA ITI TRAIASCA FAMILIA !!! :D
In al doilea rand stii ca doream sa fac un memoriu. Am discutat deja cu un fost membru al CSM-ului care inca mai are tangente pe acolo si mi-a spus ca un eventual raspuns ar fi destul de vag avand in vedere modul de adoptare si promulgare a legilor in Romania. Citez "si noi suntem la mana lor in privinta adoptarii legilor de intrare in vigoare a codurilor iar ideal ar fi sa intre toate odata si nu mai intai procedurile si apoi CC si CP cum doreste Guvernul".
M-a cam desumflat putin dar m-a indrumat sa incerc asa ca maine sau poimaine incerc sa sun la ei sau sa trimit un fax.
Fratilor, cum am fost plecata in ultimele doua zile, am capatat "vestea asta minunata" abia ieri dupa masa ... si parca m-a pocnit in moalele capului. E mai bne ca n-am stiut de vineri, caci altfel nu ma puteam bucura de putinele momente de bine .... inca nu pot digera rahatul asta si nici nu am nici cea mai vaga idee cum o sa pot trece peste.
Fiecare dintre noi ne-am facut planuri, ne-am impartit materia, am avit niste repere de orientare. Acum insa ... bluf total ... iar starea de tensiune este alimentata nu atat de data examenului, cat de incertitudine ... deci ... n-are sens...

Pana ce vom sti ceva concret, trebuie sa gasim forta sa ne linistim ... trebuie sa facem asta, pentru ca nu avem incotro, tot nu schimbam nimic.
Ce sa va spun ... ca ma incearca o greata nesfarsita ... ca sper sa o dreg cumva pana saptamana viitoare, se apropie sarbatorile si sunt primele pentru copilasul meu si am de gand sa ne bucuram cu totii de el. Apoi, om vedea. O duminica blanda si va imbratisez pe toti. O sa trecem si peste asta, o sa vedeti.

Daxiuta, te sun sa te gratulez pentru Miruna!
Da, se pare ca, deocamdata, treaba e foarte "limpede" - nimeni n-are idee cand vor intra in vigoare noile coduri; vorba bancului : " se poate si-asa si-asa".:D

Am citit ca CSM-ul vehicula data de 01.01.2012....pana si min justitiei a afirmat ca, punerea in aplicare a acestora presupune o reorganizare a instantelor, a schemelor de personal, presupune investitii serioase...., deci, data aia de 01.10.2011 nu e fixa deloc.............
Deci,deocamdata, ramane dechisa ( teoretic), orice posibilitate...............

am citit si eu minunea- examen peste aproape un an!!! avem timp de invatat berechet -asta e singura parte buna
gofy a scris:

am citit si eu minunea- examen peste aproape un an!!! avem timp de invatat berechet -asta e singura parte buna

E intradevar singura parte buna numai ca trebuie sa mai si stii dupa ce legislatie inveti :rtfm:

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)