avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
hmmm... ce animalutze pufoase si apetisante pe-aici...
wolfman a scris:

Buna ziua doamnelor. :)
Ati observat ce se incordeaza noul CSM la discutiile iscate in ultima perioada atat pe tema promovarii unor solutii contrare legii de reducere a salariilor, cat si pe tema acuzelor aduse intregului corp al magistratilor de presedintele Ba-se.
Un sfarsit de saptamana excelent va doresc si spor la invatat !!!:vishenka:
Am vazut. Sa vedeti pe noi ne da sindicatul in judecata pentru reducerea salariilor cu 25% si.....m-am pus si eu ep lista. De ce sa pierd dreptul meu? Intrebare: cand imi va veni cererea de chemare in judecata, cum ma voi putea apara prin intampinare cand interesul meu ar fi sa il pierdB-)...ca salariat vorbind
Ultima modificare: Vineri, 17 Decembrie 2010
Scarlet24, utilizator
python-k9 a scris:

hmmm... ce animalutze pufoase si apetisante pe-aici...
Hm......vrei sa ne mananci?
v-as imbratisa, ca mi-a fost dor de voi. dar nu cred ca v-ar placea, ca sunt un sarpe constrictor!
Scarlet24 a scris:

wolfman a scris:

Buna ziua doamnelor. :)
Ati observat ce se incordeaza noul CSM la discutiile iscate in ultima perioada atat pe tema promovarii unor solutii contrare legii de reducere a salariilor, cat si pe tema acuzelor aduse intregului corp al magistratilor de presedintele Ba-se.
Un sfarsit de saptamana excelent va doresc si spor la invatat !!!:vishenka:
Am vazut. Sa vedeti pe noi ne da sindicatul in judecata pentru reducerea salariilor cu 25% si.....m-am pus si eu ep lista. De ce sa pierd dreptul meu? Intrebare: cand imi va veni cererea de chemare in judecata, cum ma voi putea apara prin intampinare cand interesul meu ar fi sa il pierdB-)...ca salariat vorbind

am avut si eu o situatie, dar am facut referat catre primar, avand in vedere conflictul de interese....si ghici cine a mers in instanta:secretarul primariei(care si el jurist fiind, cerea taierea sporului de 40%(mobilitate+confidentialitate):happy:

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)