avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
"Neata.
Daxia, habar n-am cum e cu terenurile....., deci, treaba-i clara.
Blacky, ai o fetita superba1
Sa fiti sanatoase!

Apropo de copii....noi avem azi serbarea de final de an: ieri l-am echipat cu tinuta pe care o va avea la sebare: sa vezi cat is de frumos in tinuta de gala si cat is de sobru!
Da sa vezi ce emotii avem noi, astia mai batrani :D: iubitul meu sotior era varza azi dimineata si se misca in reluare- nu-i iesea nimc, iar au am niste emotii de zici ca ma duc la nunta lui :D - si apropo de nunta: mi-a zis intr-o zi " mami eu m-am insorit cu Dia!" ( v-ati prins, nu?).:D

Scarlet draga, cum a fos ieri?
Va pup , fiti pe faza!
rexone a scris:

buna dimineata,
scarlet, ce-ai facut ieri?
despre terenuri....astept sa-mi cumpar niste reale mai noi, asa cum am mai zis; pana atunci, fac din reale decat ceea ce a ramas neschimbat; asa ca nu stiu regimul juridic al terenurilor...
Buna dimineata!
M-am intors...divortul mi-e gata, partajul inca nu, doar de ce sa nu mai scoata ceva cand are de unde? Nu a ajuns ca parintii lui au pus 0 la nunta, ai mei mult si a apreciat ca se impart in 2 si ai parintilor mei, acum mai vrea sa mai stoarca...
Oricum, m-am intors la procedura civila, la apel
nurki a scris:

"Neata.
Daxia, habar n-am cum e cu terenurile....., deci, treaba-i clara.
Blacky, ai o fetita superba1
Sa fiti sanatoase!

Apropo de copii....noi avem azi serbarea de final de an: ieri l-am echipat cu tinuta pe care o va avea la sebare: sa vezi cat is de frumos in tinuta de gala si cat is de sobru!
Da sa vezi ce emotii avem noi, astia mai batrani :D: iubitul meu sotior era varza azi dimineata si se misca in reluare- nu-i iesea nimc, iar au am niste emotii de zici ca ma duc la nunta lui :D - si apropo de nunta: mi-a zis intr-o zi " mami eu m-am insorit cu Dia!" ( v-ati prins, nu?).:D

Scarlet draga, cum a fos ieri?
Va pup , fiti pe faza!
Multumesc mult pentru toti care ati fost alaturi de mine, chiar a insemnat mult sprijinul vostru
Va pup pe toti si haideti sa ne concentram pe invatat
Acum obiectivul urmator e sa reusesc la examen
buna dimi,
prima noapte fara febra.=D>
ninge si la noi de 2 zile:D
si la noi ninge de ieri dupa amiaza, si e frumos....abia acum se simte miros de sarbatori ce se apropie :D
scarlet, felicitari pt.divort!!! la 30 de zile dupa comunicarea hot. vei fi, intr-adevar, libera :D ; in privinta partajului, am simtit unda de amaraciune...dar, acum, la fond, este momentul sa iei masuri...si sa stii ca negocierile, cu adversarul "legat" pe scaun, fac foarte mult in astfel de cazuri...:D; daca ai nevoie de vreun sfat, ajutor, cu multa placere.
si examenul il vom lua in primavara :D

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)