avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
buna dimi,
noi am avut iar o noapte alba....temperatura peste 39....am ajuns la impachetari cu otet...cine zice ca leacurile lui bunica nu merg....am bagat in ea la nurofen, panadol si agocalmin :((....dar, dupa ce am facut frectie cu otet a treanspirat de vreo 2 ori si dupa aceea a dormit...=D>
....sunt f. obosita de atatea nopti albe...sper sa nu cedeze iar fierea....

....programarea materiei???/#-o
a mea s-a facut franjuri:((:((
Neata si eu cu intarziere, sunt deja la a doua caffa.
Blacky, nu vreau sa fac pe lupul moralist dar cred ca e mai importanta e sanatatea lui Timi decat altele. Cred ca preferi sa stea pe capul tau si sa fie sanatoasa decat sa stai tu pe capul ei cand e bolnavioara.
Cand suntem sanatosi ne dorim tot felul de lucruri si chestiute, Cand suntem bolnavi nu ne mai dorim nimic altceva decat sa fim sanatosi iar restul lucrurilor isi pierd din importanta.
O zi cat mai frumoasa.
Ma retrag la citit si muncit si citit si muncit and so on.
Inainte sa plec doua dume mici:
culmea justitiei: sa condamni o prostituata la locul de munca
culmea tramvaiului: sa-l traga politia pe dreapta
A scazut pretul cel putin estimativ la procedura penala a lui Udrica
[ link extern ]
rexone a scris:

pai examenul ar trebui sa se anunte la sfarsitul lui ianuarie....in afara de civil, proc.civ., mai am mult de sapat la pen., proc.pen., cedo si oj.....jurisprudenta....eu n-am timp intr-o luna sa le fac pe toate :((

anuntul se da cu 45 zile inainte deci daca e examenul prin 27 martie se anunta prin 10 februarie - macar pana la sfantul valentin sa termin materia si is multumita :">

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)