avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
eh, asa, niciodata nu ne ajunge timpul pana la examen!!
poti sa vezi si reversul problemei....cu cat e mai repede, cu atat scapi mai repede de stres....:D
mai am actiunea in revendicare si dezmembraminte....
dupa care ma apuc de obligatii :hammer: asa ce-mi venea sa nu mai citesc realele....
dupa cine citesti? eu am mers pe boroi si cursul selectiv+completare barsan
fratilor cum e cu dobandirea terenurilor de catre cetatenii straini iu urma integrarii in ue?
Eu am inteles asa:
- terenurile pot fi dobandite prin mostenire legala fara restrictii
-prin restul modalitatilor (conventii, uzucapiune, mostenire testamentara) se diferentiza in functie de rezidenti sau nerezidenti
-cetatenii straini/apatrizii (apartinand tari UE) rezidenti in romania (chiar cu resedinta temporara) pot dobandi terenuri in proprietae de la aderare
- cetatenii straini/apatrizii (apartinand tari UE) nerezidenti la 5 ani de la aderare
- terenurile agricole/padurile pot fi dobandite la 7 ani de la aderare
- exceptie, cetatenii fermieri intr-o tara UE care pot dobandi terenuri imediat cu conditia mentinerii destinatiei agricole a terenurilor
... cam complicat :">
buna dimineata,
scarlet, ce-ai facut ieri?
despre terenuri....astept sa-mi cumpar niste reale mai noi, asa cum am mai zis; pana atunci, fac din reale decat ceea ce a ramas neschimbat; asa ca nu stiu regimul juridic al terenurilor...

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)