Va salutez si eu ... din coada "haitei" ... si printre tuse si stranut, incerc sa fac pedepsele azi. Am pierdut vreme de la invatat cu probleme neprevazute si nedorite. Asta e. Bine ca suntem in regula acum.
Fratilor, a trebuit sa reiau principiile ... ca le-am facut pilaf la spete. De miru' lumii ... !!! ... asa ca le-am reluat, mai stii cum le vine vreo idee ... no, asa ca si asta mi-a luat timp.
Pt. scarlet: esti o femeie puternica, vei trece peste toate acestea si foloseste toate starile prin care treci combustibil pentru ce vei reusi in primavara! Sunt si suntem alaturi de tine!
Pentru restul prietenilor de pe forum: propun ca dupa examen sa facem un bairam cu strigaturi, ce mama naibii ... ca doar vom lua examenul!!!!!!!!!!!!!
:O:O:O
cam multe stiri in lipsa mea...
stiu si eu pe unii din comisia de elaborare, si???
nu ne-a obligat nimeni la coduri noi, francezii si-au sarbatorit 200 de ani de cod civil ...numai noi, cand n-avem ce face, ne scarpinam....:sorry:
... sa ma vezi pe mine ce ma mai scarpin ... oau si cand oi ajunge la director ... iar oi fi ... cel mai groaznic jurist ... mama ei de treaba X-( ... sa incerci sa explici ca in procedura civila domiciliul nu e acelasi cu domiciliu in evidenta persoanelor ... ca daca vroiau astia modificau ... ca ... ma doare capu zau asa ...