avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Va salutez si eu ... din coada "haitei" ... si printre tuse si stranut, incerc sa fac pedepsele azi. Am pierdut vreme de la invatat cu probleme neprevazute si nedorite. Asta e. Bine ca suntem in regula acum.
Fratilor, a trebuit sa reiau principiile ... ca le-am facut pilaf la spete. De miru' lumii ... !!! ... asa ca le-am reluat, mai stii cum le vine vreo idee ... no, asa ca si asta mi-a luat timp.
Pt. scarlet: esti o femeie puternica, vei trece peste toate acestea si foloseste toate starile prin care treci combustibil pentru ce vei reusi in primavara! Sunt si suntem alaturi de tine!
Pentru restul prietenilor de pe forum: propun ca dupa examen sa facem un bairam cu strigaturi, ce mama naibii ... ca doar vom lua examenul!!!!!!!!!!!!!
stiati ca Udrica a facut parte din comisia de elaborare a viitoarelor coduri?
Ultima modificare: Joi, 16 Decembrie 2010
ContSters179928, utilizator
:O:O:O
cam multe stiri in lipsa mea...
stiu si eu pe unii din comisia de elaborare, si???
nu ne-a obligat nimeni la coduri noi, francezii si-au sarbatorit 200 de ani de cod civil ...numai noi, cand n-avem ce face, ne scarpinam....:sorry:
... sa ma vezi pe mine ce ma mai scarpin ... oau si cand oi ajunge la director ... iar oi fi ... cel mai groaznic jurist ... mama ei de treaba X-( ... sa incerci sa explici ca in procedura civila domiciliul nu e acelasi cu domiciliu in evidenta persoanelor ... ca daca vroiau astia modificau ... ca ... ma doare capu zau asa ...
Ultima modificare: Joi, 16 Decembrie 2010
daxia0022, utilizator
explica-i in scris, argumentat pe texte de lege....e cel mai scurt si simplu :D

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)