avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Buna.
Blacky, in primul rand sanatate micutei.
Pentru Scarlet- bafta maine la proces.
Pentru voi toti: sunteti grozavi!
Aveti atata putere si ambitie!
Eu am inceput sa recitesc civilul general, dar merg cam incetut- de asemenea recitesc jurisprudenta-asta imi place si o fac cu placere.
Mi-am aruncat un ochi la ceea ce se intampla " pe dincolo" - te doare inima cand vezi cum se exprima unii.
Blacky, nu am putut sa nu remarc acel " cont sters" si ....parca mi-a venit si sa plang.
Dar stiu ca sunteti aici, si ca sunteti o gasca de milioane.
O seara frumoasa, sunt alaturi de voi, si cu voi.:hugall:
Ultima modificare: Miercuri, 15 Decembrie 2010
ContSters179856, utilizator
nurki a scris:

Buna.
Blacky, in primul rand sanatate micutei.
Pentru Scarlet- bafta maine la proces.
Pentru voi toti: sunteti grozavi!
Aveti atata putere si ambitie!
Eu am inceput sa recitesc civilul general, dar merg cam incetut- de asemenea recitesc jurisprudenta-asta imi place si o fac cu placere.
Mi-am aruncat un ochi la ceea ce se intampla " pe dincolo" - te doare inima cand vezi cum se exprima unii.
Blacky, nu am putut sa nu remarc acel " cont sters" si ....parca mi-a venit si sa plang.
Dar stiu ca sunteti aici, si ca sunteti o gasca de milioane.
O seara frumoasa, sunt alaturi de voi, si cu voi.:hugall:

dar, am avut o victorie : si menumorut si-a sters contul.la ce caracter are e posibil sa apara cu alt id si sa improste iar cu noroi
buna dimineata,
azi ii tinem pumnii lui scarlet!
si.... sa vedem, ce "servim" azi....eu: uzucapiunea, voi???
Iar nu ai somn...
Ce servim azi? Pai, sa vedem, daca reusim sa punem mana pe carte...Mie mi-au fost foarte grele ultimele zile, abia de ieri am inceput sa ma adun...cred ca pentru inceput voi servi o cafea aromata...si apoi mai vedem:D
cafeaua o servesc deja ... sper sa nu mai servesc o sedinta ... sper sa dau gata dreptul de proprietate si actiunea in revendicare ... o zi buna sa avem

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)